Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są substancje, które chwilowo poprawiają sprawność mózgu na sesję?

Polecane posty

Gość gość

Poszukuję czegoś co wzmocni moją kreatywność, wyobraźnię i inteligencję na jakiś czas. Są takie rzeczy?

Gość gość
Są środki, które wzmocnią twoją wydajność psychofizyczną (efedryna, pseudoefedryna, amfetamina, z łatwo dostępnych to tauryna, magnez, kofeina), ale umysł potrzebuje stale zdorwej diety. Nie wystarczy się nażreć przed sesją orzechów.

Gość gość
dlaczego chcesz wzmacniać na jakiś czas, poza egzaminami zadowala cie twoja intwligencja? Jadaj codziennie owsiankę, dobrze wpływa na umysł i ciało.

Gość gość
Zadowala mnie, ale w trakcie sesji chcę wzmocnić, by roz*bać system.

Kiedyś widziałam program, w którym uczniowie pisali test przed i po wypiciu koktajlu z czarnych jagód. Ten drugi wypadł dużo lepiej. Dzieje się tak podobno dlatego, że czarne jagody poprawiają nasze funkcje poznawcze oraz utrzymują w sprawności mózg i myślenie :) Tylko skąd teraz wziąć jagody? :)

a ja ogladalem program w ktorym przystawiano do glowy elektromagnez i goscie rozwiazywali zagadki ktorych wczesniej nie mogli ugryźć.

Gość gość
Bo to byli bezzębni na ktoryh testowali sztuczne szczeki

Gość gość
jak to skad wziac jagody? ze sklepu:P sa mrozone, ktore w niczym nie ustepuja swiezym:P no i sa borowki amerykanskie swieze, ktore maja takie same wlasciwosci.

Borówki amerykańskie mogą być jak najbardziej. Tylko koktajl powinien być bez żadnych dodatków. Po prostu zmiksowane owoce. Kiedyś zrobiłam synowi przed jakimś ważnym egzaminem. Już niestety nie pamiętam jaki był rezultat. To znaczy zdał na pewno, ale czy przekroczył dzięki temu szczyt swoich możliwości nie pamiętam. :)

Gość gość
tak sa takie substamcje na pewniaka- www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg