Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam romans z nauczycielem

Polecane posty

Gość gość

Chodzę do 2 klasy liceum, już skończyłam 18 lat. Od tego roku szkolnego przyszedł nowy nauczyciel od angielskiego, świeżo po studiach, dzieli nas różnica 8 lat. Poznaliśmy się bliżej gdy przygotowywał mnie do olimpiady z języka angielskiego, spędzaliśmy czas po lekcjach, polecał mi książki itp. W końcu przeszliśmy na ty. Dostałam się do kolejnego etapu który był nie w moim mieście i organizatorzy zapewniali nocleg. Pojechałam z nim i jeszcze jedną dziewczyną ze szkoły. Tam doszło do przytulania i pocałunków. Nie uprawialiśmy seksu, on uważa, że to by było za dużo i że mógłby mnie tym skrzywdzić i pewnie stracić pracę. On mieszka sam i spotykamy się u niego w domu wieczorami. Czuję że jestem w nim zakochana, ja dla niego też nie jestem obojętna. Ale nie chcę się ukrywać z tym. Czy jakby ktoś się o tym dowiedział to groziłyby mu jakieś konsekwencje prawne?

Gość Mortifer
Zawsze dotyk kobiety łączy się z kłopotami.

Gość gość
na pewno wyleciałby z pracy.

Gość gość
Prawne nie, jesteś pełnoletnia, ale normy społeczne wyznaczają pewne zachowania i taki nauczyciel nie miałby dobrego wizerunku w oczach innych uczniów. Wyobraź sobie taką sytuację, że jest klasówka, twoja koleżanka, która spotyka się z nauczycielem odstała 5 a ty 4, nie straciłby taki nauczyciel w twoich oczach, nawet jeśli faktycznie twoja koleżanka słusznie dostała 5 ? Skoro jesteś w 2 klasie liceum to został ci jeszcze tylko rok, jeśli go kochasz to jakoś wytrzymasz.

Gość gość
Super.