Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LauraKa

Laktator, jakie macie?

Polecane posty

Gość LauraKa

Chcę kupić raczej ręczny bo nie wiadomo czy często będzie mi się przydawał po za tym nie chce kolejnego głośnego urządzenia w domu :P Napiszcie mi proszę z jakich byłyście zadowolone?

Gość gość
My kupiliśmy i się nie przydał. Elektryczny, nie był głośny ale niepotrzebnie wydałam pieniądze.

Gość gość
Ręczny avent jest dobry, moja przyjaciółka go używa i bardzo chwali. Cichy, wygodny, idealnie pasuje do butelek.

Gość gość
Ja mam ręczny avent i jestem zadowolona

Gość gość
ja nie kupowałam wcześniej i do tej pory jeszcze nie był mi potrzebny.

Ja miałam Avent, SisiBabyCare i jeszcze jeden. No ale ostatni okazała się najlepszym i gdybym go znała wcześniej to od początku bym go wybrała. LOVI Prolactis to mój faworyt. Laktator dwufazowy, ze świetnymi funkcjami. Pobudza piersi do wypływu mleka po czym przechodzi w fazę ssania głębokiego. Dokładnie tak jak dziecko. Jest świetny. Ściąga szybko, łatwo, dokładnie i bezboleśnie. Można go "dostroić" do własnych wymagań. Ma super funkcje. A na dodatek jest dobrze wykonany, fajnie wygląda i całość możemy chować do specjalnej torby. W zestawie oczywiście też butelka Medical +, którą też polecam. Na prawdę warto zainwestować w komfort jaki daje Prolactis!!

Gość Auliya
przy pierworodnym kupiłam ręczny bo używałam sporadycznie i przy ustabilizowanej laktacji łatwiej było ściągnąć mleko bez pomocy laktatora niż z nim. Teraz dostałam LOVI Prolactis i gdyby nie koszty jak na sporadyczne użytkowanie to poleciłabym każdej przyszłej mamie. Jeśli będziecie miały okazję to zdecydowanie warto z niej skorzystać bo wspomógł mnie nawet w rozkręceniu mleczka

Gość karaiwina
Ja posiadam laktator lovi prolactis, który posiada dwufazowej system ssania, dzięki któremu jest bardzo efektywny, szybki i bezbolesny. Zapakowany jest w estetyczną torbę dzięki czemu można higieniczne przechowywać wszystkie jego elementy. Można rownież zamienić go na laktator ręczny lovi protect wymieniając zaledwie 3 elementy. Taki ręczny laktator doskonale sprawdzi sie w podróży. Szczerze polecam!

Ja mam lovi prolactis elektryczny. Moje piersi go uwielbiają, a córa jest nakarmiona mamowym, bo na cyca się obraziła. Nocą przerabiam na ręczny i bez problemu mam całodobową produkcję.

Gość gość
Wypad z tym topikiem na macierzyński i nie zaśmiecać ogólnego, durne lochy rozpłodowe.

Gość Anita040591
Ja używam laktatora Lovi prolactis posiada wiele zalet - laktator prosty w obsłudze - posiada dwa tryby ssania, - bardzo szybko się go montuje - czytelna instrukcja obsługi, - butelka do ściągania pokarmu 150 ml pojemności, - bezboleśnie odciąga pokarm - nakładka masująca, - możliwość odciągania pokarmu w opcji ręcznej, - przydatny poradnik karmienia piersią dla początkujących mam, - łatwy w utrzymaniu czystości, - czytelny wyświetlacz, - opcja zapamiętywania siły ssania - zapasowe części , - poręczne opakowanie, które pozwala zabrać laktator wszędzie tam gdzie będzie nam potrzebny - przegródki pomagające zachować porządek - nie zaburza laktacji -zasilanie sieciowe i bateriami -alarm przypominający o tym że czas na odciaganie pokarmu Polecam każdej mamie