Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekaviona

Jakie biuro wypada najlepiej cena jakość

Polecane posty

Gość Zaciekaviona

Proszę o wasze doświadczenia. Które biuro podróży polecacie.. Najbardziej w kontekście wycieczek zagranicznych wypoczynkowych. Szukam biura na wyjazd z dziećmi i zależy mi, aby było zaufane, bezpieczne, sprawdzone itd. No i oczywiście wycieczka nie może kosztować za wiele...

Gość Nickyy
Ostatnio widziałam badania, w których Rainbow Tours było na pierwszym miejscu pod względem cena - jakość. Ceny spadają, jakość rośnie, dokładają gwarancji, udogodnień itp. Niestety nie przytoczę źródła bo nie mogę znaleźć.

Gość gość
znam biuro podróży które istnieje na rynku już ponad 22 lata. Jest polsko-włoskim biurem podróży http://www.cortina.com.pl . Byłam z nimi na wakacjach we Włoszech. Byłam bardzo zadowolona, że mogłam odwiedzić wieczne miasto Rzym. Bardzo mi się w Rzymie podoba. Maja piękna architekturę, Koloseum. Kuchnia włoska jest rewelacyjna. Jeśli szukacie biura podróży to sprawdźcie ich ofertę, to pewne biuro.

Gość gość
moim sprawdzonym adresem,jeżeli chodzi o wyjazdy zagraniczne jest biuro www.inttravel.pl widać,że mają doświadczenie w organizacji podróży różnymi środkami lokomocji. od dawna rezerwuję u nich tanie bilety lotnicze.