Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tamarka22

powiedzial ze chciałby bzykac inną.czy mu wybaczyc??

Polecane posty

Gość Tamarka22

opowiadał tak o jakiejs kobiecie innej co szła ulicą. Obrzydł mi seks z nim, zabolało mnie to. Co robić? wybaczyc? mam straszny żal

Gość gość
palant straszny, tak przy swojej kobiecie mówić, powiedz mu że Cię to zabolało, zobaczysz co Ci odpowie i wtedy będziesz wiedzieć co zrobić

Gość gość
Wy kafeterianki tak macie, że lubicie facetów, którzy was nie szanują :D

super. na kafe dowiedziałam się, że jak się mówi prawdę jednej z najbliższej osobie to się jej nie szanuje. zakłamane g;ówno

Gość gość
znowu jakieś debile się wypowiadają, kafe... głupie, facetom wszystko w związku wolno blablabla, co ma piernik do wiatraka czy piszemy na kafe czy gdzie indziej? facet zachował się jak świnia, czy kafeterianka czy inna by się wkurzyła i by miała rację

Gość gość
nie mówi się tepą małpo swojej kobiecie żeby się inną bzyknęło, chyba że pozwalacie sobie na zabawy we trójkę

czyni NIE MOŻNA być szczerym w związku? a co Ci szkodzi, że tamtą zerżnie? jestem PEWNA, że on podczas każdego stosunku z autorką będzie sobie tamtą wyobrażał:)

Gość tamarka22
ale mi szczerosc, czy ja mu mówie że Lubie Krystiana wieczorka i raz ,mi sie snił nawet ????nie mówie, bo po co ma sie żle poczuć. Zreszta uwazam go za naj naj naj. w koncu z nim jestem.A jak onchce bzykac inne to papa.tak muodpaliłam

papa? i co? wyprowadziłaś się, żeby mógł sobie tamtą zaprosić? czy to były puste pożegnania, obrażona zakłamana księżniczko?

Gość tamarka22
on mieszka u mnie. czy ja mówie mu Och robi mi sie mokro na widok twojego kolegi z pracy?? nie mowie. zreszta, nawet tak nie mysle. gdyby tak bylo nawet bym nie powiedziala bo to rani. co bys broken zrobila gdyby ukochana osoba powiedziala ze za kazdym razem jak sie bzykacie mysli o kims innym.

:D jestem asem, więc nie wiem ale po prostu - zaproponowałabym mu seks z tamtą osobą. albo - schudła???? moze idź do lustra i szukaj problemów w sobie, jesteś o krok od nazwania tamtej dziewczyny kurwą:D:D:D żal.