Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakbyście mieli do wyboru to co syn gej czy córka z nieślubnym dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

Syn gej Córka która jest panną z dzieckiem Bo dla mnie to drugie, mam 4 dzieci i nie wyobrażam sobie w roli babci. Na szczęście wszystkie moje dzieci nie chcą mieć własnych dzieci, tak je wychowałam i nie chcę być babcią ale chyba żadna normalna kobieta nie chce być babką a normalny facet dziadkiem.

Gość gość
Głupie pytanie Oczywiście ze panna z dzieckiem. A bycie dziadkiem jest super Wnusie są przekochane

Gość gość
Na szczęście normalnie jest na odwrót! Geny odbijają w drugim pokoleniu i dziadkowie/babcie nagle widzą swoje żywe klony z czarno - białych zdjęć z dziecinnych lat! No i rozpieszczają wnusie aż do przesady. Taka jest naturalna kolej rzeczy.

Gość gość
jakby ciocia miala wasy to by byla wujkiem pozdrawiam palanciarnie ktorej sie wydaje ze wie co robi

Gość gość
Córka mogłaby jeszcze okazać się lesbijką a nieślubne dziecko planowe. Trudniej z synem gejem, żeby miał nieślubne dziecko, bo raczej żadna kobieta nie odda dziecka ojcu, nawet, gdyby to była niechciana ciąża. I gdzie tu sprawiedliwość?

Gość gość
wszystko jedno, zycie jest zycie ale takiej babci kretynki to bym w rodzinie nie chciala miec stara a durna

Gość gość
ZPanne z dzieckiem.Dla mnie syn gej to wstyd a corka jako panna z dzieckiem to nic nowego.