Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cariagge

Szukam ciuchow ciążowych

Polecane posty

hej dziewczyny. mam do was pytanie , macie może do sprzedania lub oddania ciuchy ciążowe ? rozmiar M lub L ? Bo u mnie brak sklepów z taka odzieżą a znajome nie mają . Pomóżcie

Gość gość
Poszukaj na allegro badz w sklepach internetowych Np happymum maja super ciuszki dla przyszłych mam,biustonosze,bieliznę itp.Ceny dość wysokie ale jakościowo super.Ja cala ciaze tam się ubieralam,ale trzymam na następną:)pozdrawiam

dzięki za informacje . po patrzę ale może też trafie tutaj kogoś kto będzie miał zawsze też taniej . ją miałam z poprzedniej ciąży ale to było 5 lat temu i wszystko za małe jest :-|. dlatego czas coś znaleść

Gość wsufka 86
Sorry dziewczyno ale jak cię nie stać na porzadny ciążowy ciuch to po co sie pakujesz w kolejnego bachora???

Twój problem w tym że stać mnie ale widzę u ciebie brak logicznego myślenia po co kupować mam może ciuchy jak mi się już nie przydadzą. A jak lubisz ludzia dopierdalac to źle u mnie trafiłas

Gość gość
Witam Was moje drogie! Jeżeli miałybyście ochotę poczytać o wszystkim co nas, kobiet dotyczy - problemach kobiecych, ciąży porodzie i naszych dzieciach zapraszam na http://dumnamama.pl Jest to portal, który współtworzony jest z Wami - kobietami abyście mogły czytać to, co Was interesuje! Serdecznie zapraszam i życzę dużo, dużo zdrówka! :)

Gość gość
Witam. Chętnie pozbęde się odzieży ciążowej , ale zależy w którym miesiącu jesteś. Ja mam na sezon jesień-zima. tj jeansy, spódnica jeans, tunika zimowa, sukienki w kolorze szarym i czarnym, 2 bluzki. Oddam za darmo. Podaj maila to wyśle zdjęcia .

hej. podaje ci meila maadzia_p@interia.pl . jestem w 3 miesiącu na samiutki początek stycznia mam termin.