Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego zadna kobieta mnie nie chce pokochac..

Polecane posty

Gość gość

Www.fotoszok.pl/upload/6abc69fb.jpg www.fotoszok.pl/upload/e39b310c.jpg www.fotoszok.pl/upload/2c74a39b.jpg www.fotoszok.pl/upload/dd13ec52.jpg drogie panie mam 42 lata jak widac z tych zdjec...I nie moge zrozumiec dlaczego zadna kobieta mnie nie chce pokochac..wszystkie traktuja mnie jako przyjaciela...na poczatku czasami jest od nich atrakcja ale kiedy poczuja ze ja ich pokochalem to odrazu chca byc tylko przyjaciulmi...I terz bym chcial sie spytac co dziewczyny myslicie o takiej sytuacji co mi sie wydarzyla 2 miesiace temu..a wiec od pultora roku pisalem z taka kobieta z polski..ja narazie mieszkam w australii ale planuje za 2-4 lat na stale wrucic do polski..a wiec pisalem z nia I jak ja nie pokazywalem atrakcjii to ona miala atrakcje do mnie..smsy co chwila..tesknoty..itd..potem jak ja sie zakochalem I zaczelem jej wyznawac milosc..wysylac kwiaty..pisac caly czas..to ona stracila atrakcje..wiec wsiadlem w samolot I odwiedzilem ja..powiedziala mi ze zero ma atrakcji I zebym se szukal innej..bolalo .poszlem do chotelu I tam sobje tak sam siedzialem jak calkowity przegraniec..potem nagle telefon ..zaprosila mnie na domowa impreze..byly tam jej kolerzanki I koledzy..wiec traktowalem ja na imprezie jak kolerzanke I zaczelem gadac wiecej z jej kolerzankami..wiec wziela mnie za reke I wyprowadzila na dwor..zaczela sie przytulac I calowac..nawet wieczorem pozwolila wycalowac mi jej piersi..oczywiscie jak wszyscy jurz poszli..ale nad samym ranem ..jak jurz ja mialem isc to mi powiedziala ze to tylko bylo takie udawanie z jej strony bo mnie lubi jako przyjaciela tylko..pomimo ze ja jeszcze bardziej ja po tym pokochalem I niszczy mnie to teras od srodka ...co myslicie o tym zachowaniu?..czy cos jest ze mna zle?..prosze o powarzne opinie.. (za bledy w pisowni przepraszam ale bedac sporo lat za granica 31 lat ..cierzko mi sie pisze po polsku)

Gość gość
nie wiem dlaczego ,ale fajny gostek z ciebie :) ortografia rzeczywiście poraża :p

Gość gość
Mnie mógłbyś zauroczyć ;)