Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam na imię Monika. Spędziłam na Kafeterii aż 7 lat ! Jestem tym faktem załamana

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak ten czas szybko minąl, chce mi sie płakac, co ja zrobilam ze swoim zyciem ? :( weszłam tu pierwszy raz na lekcji, w szkole z telefony, byl to rok 2007, mialam wtedy 17 lat, był koniec maja. Trafiłam na forum zdrowie i uroda, siedzialam tam czesto potem trafilam tu. Mijaly lata, ja zdalam mature, na studia nie poszlam , cale dnie siedzialam na kafe, nie pracuje tylko siedze nadal tu az mi sie nie chce pisac :( moje zycie to jdna wielka tragedia, naprawde jestem uzalzniona od intrnetu i tego forum

Gość gość
Nie wiem jak się można od tego uzależnić . Sam trafiłem na forum pod koniec 2010 roku ale siedzę raz częściej a czasami miesiącami tu nie wchodzę. Nic nowego się tu nie dzieje.

Gość gość
Powiedzmy. Ale to g***o i to g***o więc na jedno wychodzi :D

Gość gość
Moi rodzice są mną załamani, pracowałam troche dorywczo ale rzucilam to, malo placili, dojazdy, masakra :( na studia se nie dostalam bo mialam słabe wyniki, poza tym i tak nie wiedzialam na jaki kierunek chce isc :( siedze ciagle w domu, mija dzien za dniem ,kazdy taki sam sniadanie, telewizor, komputer, obiad, kolacja, komputer, telewizor :( nie mam zadnych znajomych...

Gość gość
nie masz żadnych pasji? Nie lubisz się uczyć, ćwiczyć? Nic cie nie motywuje? Jakie miałaś wyniki matury ? Miałaś w ogóle jakieś plany po maturze na życie, studia itp ?

Gość gość
Przyjedz do mnie, bedziesz miala urozmaicenie: sniadanie,******nsko, komputer, obciaganko, obiadek,******nsko, telewizor, teabagging, kolacja, przedsnowej***nko

Gość gość
Właśnie miałaś 7 lat chudych. Teraz nadejdzie 7 lat tłustych.

Gość gość
Pasji nie mam zadnych :( po pierwsze nie mam pieniedzy a po drugie znajomych zeby cos robic, nic mi sie nie chce :( mature zdawałam z polskiego poszlo mi przecietnie, ustną poprawialam w sierpniu, angielski poszedl mi bardzo dobrze ustny i pisemny, zdawalam tez biologie na 4, geografie na 3 mniej wiecej, wos na 4, najgorszy ten polski, matmy juz nie zdawalam bo 2010 to byl ostatni rok bez matematyki, ktorej w ogole nie umiem

Gość gość
jak sie uwlonic od tego forum ? wiem,ze to smieszne ale nie umiem, blokowałam sobie nawet kafeterie ale nie wytrzymalam dluzej niz tydzien :(

Gość gość
:(

o mamo, Monisia, bój się Boga ja tu weszłam pierwszy raz 6 lat temu, ale cięgiem siedziałam tylko kiedyś pół roku, a teraz chyba z rok:-P no, pochłania czas, fakt, ciężko się do tego przyznać. nie jesteś sama, też czuję rodzaj uzależnienia, ale Ty widzę naprawdę masz problem. może klin klinem? znajdź inne forum

Gość gość
Wdaj się w jakiś romansik i od razu ci będzie lepiej, zobaczysz !

Gość gość
na innych forach trzeba sie rejestrowac

na innych forach nie tylko trzeba się rejestrować, ale również trzeba uważać, co sie pisze:-P chyba zostajesz z nami, Monia:-P

Gość gość
zepsuj komputer albo niech mama nie placi za internet , w miesiąc odzyjesz :D gwarantuje

Gość gość
może nie zakazuj sobie nic a staraj się małymi kroczkami coś zmienić, urozmaicić dzień, w ciągu dnia obowiązki, sport, wyjscia, cokolwiek a później kafeteria:)))) Ja tak robię. A i tak cieszę się że się wciągnęłam w to, bo wczesniej byłam w nałogu słodyczy i w korzystaniu z wróżek co pochałaniało okropne sumy pieniędzy:)