Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomarańczowa galaretka

A ja mam piękne duże mieszkanie

Polecane posty

5 pokoi, 2 auta, spore zasoby oszczędnośc****anią do sprzątania, dobrą pracę, świetne wykształcenie, fajnego męża. Mam miłą rodzinę, spotykam się tylko z ludźmi przyjaźnie do mnie nastawionymi. Czego i Wam życzę. :) Czemu to piszę? Ano piszę dlatego, że już nie można znieść tego waszego narzekania na wszystko, tego prześcigania się, która jest bardziej umęczona codziennym sprzątaniem całego mieszkania od podłóg po sufity, gotowaniem dwudaniowym obiadków z deserem. Nuży mnie ten wasz brak radości życia, nawet te z Was, którym wiedzie się nieźle ciągle na coś narzekają. Nie umiecie czerpać radości z małych rzeczy. Ja umiem i umiałam zanim zaczęło nam się dobrze wieść. Złości mnie zaglądanie ludziom zamożnym do portfeli i sugerowanie, ze ukradli majątek, który mają. Jesteście złe, puste, proste i sfrustrowane. Milego dnia.

Gość gość
A ja mam duzy dom oszczednosci i jedno auto, tez zycze ci milego dnia

Gość gość
i kto tu jest pusty i sfrustrowany? :) ale dzieci nie masz....czyli wg mnie niewiele masz.

Gość gość
dokładnie, ja mam 3 pokojowe mieszkanie, jeden samochód, nie mam pani do sprzątania ale w przeciwieństwie do ciebie mam dwójkę cudownych dzieci i w życiu bym sie z tobą nie zamieniła.

Gość gość
Gdybym miała to co ty mogłybyśmy pogadac:) ja mam za to dwóch fajnych chłopców i męża i z tego powodu jestem szczęśliwa. Na resztę mam prawo narzekać:p a do portfela nikomu nie zagladam

Gość gość
To ja z 16:16 Przesadzas autorko , ja tam nie mam pani do sprzatania , maz mi pomaga i ogarniamy wszystko sami , obiadkow 2 daniowych tez nie gotuje, z nikim sie nie scigam bo nie jestem umeczona . Mam 2 dzieci i jest ogolnie fajowo

Gość gość
A ja zgadzam sie z autorka !!!!!! A co przepraszam ze sie zapytam tylko Matki Polki mogą byś spełnione i zadowolone ??? Od paru dni czytam kafeterie i wychodzi ze "matki" to w większości tylko o " dzieciaczkach" potrafią gadać i ewentualnie jak to cieżko żyć w tym naszym kraju ... Masakra !

Gość andkaa
A ja mam mały pokój u rodziców i średni pokój w mieszkaniu ze współlokatorami. Miłego dnia :D

Gość gość
Ja swoje dzieciaczki wychowuję w prywatnym odrzutowcu, bo uznaliśmy, że trzymać dzieci w mieszkaniu to nudno.

Gość gość
A my jutro lecimy na wczasy na planete Wenus :D

Gość gość
A ja nie mieszka w Waszym kraju i jest mi lekko :). Mam domek pod lasem i jezdze z dziecmi na rowerowe wycieczki

O... i już się zaczęło :) Że niby jak nie mam dzieci to nic nie mam :) Widzę, ze dla Was dzieci to jedyne osiągnięcie , biedne kwoki. Nie mam jeszcze dziec*****erwsze urodzi się dopiero za jakieś 4 miesiące. :) I co wówczas powiecie jako kontrargument? :)

Gość gość
A gdzie autorka napisała ze nie ma dzieci?

Gość gość
Ja tez dobrze sobie zyje,ale jakos nie mam potrzeby glosno o tym pisac i mowic,najczesciej chwala sie osoby ktore tak naprawde guzik maja.

jest duzo ludzi ktorzy maja lade domy i mieszkania i zyja sobie fajnie na luzie,ale nie rozumiem wlasnie po co o tym pisac?

Gość gość
A przyszlo wam do glowy ze nie wszystkie kobiety marza zeby zostac matkAMI?

Oczywiscie ze sa takie kobiety i ja nic do nich nie mam,bo to ich decyzja,tylko,ze takie kobiety ktore matkami nie chca zostac nie wchodza tu na forum o macierzynstwie,no nie wiem a moze sie myle?

Gość gość
A co nie mozna bezdzietnej wejsc na forum o ciazy itd.wolny kraj mamy

Gość gość
Ja tez mam ogromne i 2 mniejsze i co ? Mam się tak chwalić?

Gość gość
A skad mam wiedziec co autorce w glowie siedzi

Gość gość
obstawiam, że sobie poczytała to forum i zorientowala sie, co ludziom w głowach siedzi. I napisała :)