Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o facetach ciepłych kluchach, którzy nigdy nie mieli kolegów?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
ze powinni potraenowac walki wschodu to pomaga

Gość gość
Ze pewnie wycowywali sie w nieodpowiednim srodowisku, ale nie mam nic do takich facetow mozna ich wychowac:-) hehe taki cie bedzie kocal na zaboj:-)

Gość gość
Co myślicie o facetach ciepłych kluchach, którzy nigdy nie mieli kolegów? xxx Myślę, że to pewnie ciepłe kluchy, którzy nigdy nie mieli kolegów.

Gość gość
Taki facet bedzie idealnym mezem i ojcem dziecka, ale kobiety wybieraja tych przystojnych, towarzyskich, dobrych w lozku.

Gość gość
mój tato też nigdy nie mial kolegow, tzn. mial tam jakichs w szkole, ale potem juz nie, nie byl nigdy jakos super towarzyski, nie pił, nie imprezowal, po pracy wracal grzecznie do domu do domu, i tak są ze sobą moi rodzice do dzisiaj, zadnych zdrad nie bylo, ponad 35 lat po slubie. A jak teraz czytam jak taki 30paro latek ma kolegow, imprezuje, podrywa 18 latki w lubie mimo że w domu czeka zona/konkubina z dzieckiem, oprocz tego jakies wieczory kawalerskie z kolegami i prostytutkami, to mi sie smiac chce. Aha i jeszcze oklamuje zonę że jedzie w delegację a tak naprawdę razem z kolegami jadą sobie do klubu na noc i podrywają dziewczyny, proponują im uklady bez zobowiazan. Faceci sa teraz odrażający.