Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwia___20

dieta kefirowa

Polecane posty

od dziś zaczynam dietę kefirową. Przez 14 dni planuje pić tylko kefir i wodę. waga:86,5 :( wzrost:162

rzeczywiście, ale jest szansa, na to, że picie kefiru pozwoli poprawić procesy trawienne ;)

właśnie licze na to że poprawi mi się trawienie, oczyszczę się troche z toksyn no i oczywiście że schudne. Po zakończeniu diety kefirowej chce stopniowo zwiększać ilość kolorii żeby nie było efektu jojo ;)

chciałam przejść na głodówkę,ale to chyba nie dla mnie :) bardzo zle się czułam. 1 dzień diety kefirowej mija a ja czuje się bardzo dobrze :)

Gość gość
po trzech dniach będziesz miała dość kefiru:p słyszałaś o diecie dr ewy dąbrowskiej? tylko warzywa i owoce, można codziennie inne i nie wieje nudą

Gość mraaaau
glupia dieta, bardzo glupia dieta.. tyle powiem

Gość gość
arcyglupia dieta i zamiast poprawic trawienie wyziebisz organizm - nerki, watrobe - te przestana prawidlowo funkcjonowac i nabawisz sie niewydolnosci i choroby. tyle "zysku" bedziesz miala z twojej diety...:-o

to nie jest "moja dieta". W internecie jest o niej sporo informacji wystarczy poczytać...Jest to dieta oczyszczająca i napewno nie zaszkodzi na wątrobę czy nerki

Dieta dietą ale jak wrócisz do normalnego odżywiania to przytyjesz dwa razy więcej niż schudłaś

Zgadzam się z wypowiedzią użytkownika crawly. Dwutygodniowa dieta nie sprawi że pozbędziesz się tłuszczu... Twój organizm nie będzie mógł normalnie funkcjonować, bo będzie mu brakowało wielu składników odżywczych - magnezu, błonnika, wapnia,białka, tłuszczu. Jeżeli chcesz zmienić swoje ciało to zmień swoje nawyki żywieniowe, jedz zdrowiej i mniejsze porcje no i zacznij ćwiczyć, wtedy na pewno nie zrobisz sobie krzywdy. A tak? Zrujnujesz swoją gospodarkę żywieniową... Szkoda Twego zachodu.

Gość gość
taaa, nastepna "madra" dieta cud... :-o

dziś kończe 5 dzień. Czuje się ok. Trzeciego dnia czułam się troche gorzej, ale teraz jestem zmotywowana bo widze jak dużo schudłam w tak krótkim czasie. Schudłam ponad 5,5 kg! :)

Gość gość
Hej Sylwia, i jak tam? utrzymujesz wagę po diecie kefirowej?