Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś z Was palił znane marki papierosów, ale z Mołdawii?

Polecane posty

Gość gość

czy jakość naszych Marlboro, Lucky Strików czy L&M-ów różni się od tych z Mołdawii? Pytam, bo w necie są strony na których sprzedają po 30$ za karton. Paczki wyglądają identycznie jak nasze, jeśli nie lepiej, tylko ostrzeżenie jest w ich języku. Może po prostu to jest ta sama jakość, tylko podatek u nich jest niższy, akcyza jest nie taka wysoka. Ale nie chcę wydać kasy na cały karton, który ma smakować jak jakiś tani tytoń.

Gość gość
martw sie, czy celnicy nie skonfiskuja

Gość gość
ma ktoś pojęcie czego się spodziewać, bo jutro, pojutrzę chcę zamówić. palił ktoś marlboro, kenty, lucky z krajów o niższej pensji przeciętnej? czy smakują tak samo?

Gość gość
celnicy nie skonfiskują, jeden karton to nie jest nielegalna ilość, zresztą szanse, że odkryją są jak 1 do miliona. tak naprawdę wszystko musieli by clić co do kraju z usa i spoza unii przychodzi, a to fizycznie niemożliwe przy takim ruchu.

Gość gość
u nas paczka takich 14zł, tam z przesyłką 9zł. tylko, żeby smakowały tak samo, a nie tak jak jakieś trociny.

Gość gość
Ja paliłem mołdawskie papierosy. Doina, Brendal, L&M. Nie polecam czerwonych. Są zbyt mocno zbite i strasznie mocne. Idzie się napalić jednym papierosem, a niektórzy znajomi ode mnie nie wypalili szlugi do końca. Zdecydowanie polecam ukraińskie albo białoruskie.