Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anna   a

bylam dziś w mc donald... ale patologia...

Polecane posty

Gość anna   a

Szok! wracałam ze spa z chłopakiem i zachciało mi się cos słodkiego, mowie- zajedz do [maka], kupimy jakiegoś loda czy [szejka], w końcu raz na pare lat można zjeść tego syfu :) wchodzimy, a tam tyle bydła, ze nie można się ruszyc! Drą się, rozpychają. Większośc oczywiście z dziecmi... Ja nie wiem... Czy ludzie tam chodzą na niedzielne obiady z całą rodziną?! Powiedzialam chłopakowi, ze jak będziemy mieć dziecko, to zabierzemy je tam i powiemy: -Spójrz dziecko, tak żre i zachowuje się pospólstwo, a my teraz pojdziemy do restauracji, jak na kulturalnych ludzi przystało. Uprzedzam, to nie jest żadne prowo, ja naprawdę bylam zszokowana tym widokiem i mam takie zdanie o ludziach uczęszczających w takie miejsca. Oczywiście nie rozpychaliśmy się wśród tego bydla. Lody kupiliśmy w sklepie.

Gość gość
A Dzien Dziecka nic ci nie mówi?

Gość gość
nikt ci nie kaze sie tam zywic ugotuj sobie w domu zzaoszczedzisz 🖐️

Gość anna a
mowi... i tym bardziej jestem zaskoczona ale widocznie dla niektórych rodzicow pojscie tam z dzieckiem to swietny prezent :o

Gość gość
Bydło to jesteś ty i ten twój fagas, wieśniaro. Ch/uj ci w du/pę.

Gość anna a
Całe życie byłam wychowywana wśród takich "patoli" ale wyrosłam na ludzi...

Gość gość
jak twoje dziecko będzie chodzić ze znajomymi do mcdonalda to i tak go nie uchronisz

Gość Wnerwiony
Dlaczego to cie dziwi? Dlaczego wyzywasz ludzi od patologii? Kim ty jesteś?! Dziś Dzień Dziecka dlatego widzisz mnóstwo osób z dziećmi.Zeszmaciała inteligencja odezwała się.Tak naprawdę to sama zaliczasz się do patologii!😠 Zapamiętaj sobie!!!! Porządny but, nigdy nogi nie przytrze, tylko barachło jak ty wywłoko!

Gość Jakie to żenujące
Zawsze znajdzie się jakaś szmata która potrafi przysrać innym! Nie ma co przejmować się takim dnem! Olejcie ten post, nie zniżajcie się do jej poziomu!

Gość anna a
uuu... odezwali się obroncy mc Donalda :D widze, ze zarcie z maca to dla was standard Wnerwiony- z jednym się zgodze- "inteligencja odezwała się"

Gość gość
Jak Cb ten chlopak chce jak ty na dzieci mowisz bydlo .Jaka z cb bedzie matka ?Mam nadzieje ze znajdzie sobie normalną .

Gość gość
Też nie chodzę do Mc Donalds ale nie jest dla mnie to powód by nazywać ludzi tam będących bydłem i pospólstwem. Tym bardziej , że dzisiaj Dzień dziecka i wiadomo - przy maluchach robi się zamieszanie. P.S. Kulturalni ludzie mają na tyle inteligencji i taktu, że nie oceniają pochopnie i nie wyzywają obcych ludzi od bydła.

Gość anna a
Mówcie co chcecie ale elita nigdy w maku nie będzie żarła, można stanąć na loda raz na 5 lat i nic poza tym

Gość gość
zgadzam sie, w mcdonaldsie stołuje się tylko plebs, taka jest prawda niestety

Gość gość
Tak ty jesstes ELYTĄ i dlatego ludzi od pospolstwa i bydła wyzywasz . Dlugo z nim nie bedziesz kolezanko jesli sie nie zmienisz . W tej chwili dno .

Gość gość
juz sobie wyobrazam jaka z ciebie "Elita"usmialam sie troche .

Gość anna a
ooo, te ostatnie niby moje wpisy to oczywiście podszywy :P

Gość gośćovechkin
Jaka elita kobieto jesteś w rządzie, masz tytuł profesora astrofizyki albo jesteś prezesem banku że nazywasz się elitą. Wiadomo że rodzice idą w dzień dziecka do maca bo dzieci lubią takie jedzenie i jakieś tam zabawki a ty chyba masz coś z głową bo zachowujesz się jak nastolatka taką gadką

Gość anna a
Coś czuje że patole to forum też opanowali

Gość gość
Dzieci wszedzie dra morde. Jak jakas nowobogacka rodzina pojdzie do drogiej restauracji, to bachory lataja i dra sie bez opamietania i nikt im nie smie zwrocic uwagi. To nie wina mcdonalda tylko bezstresowego wychowania

Gość wielka dama3
Wyobrażam sobie ten zlot patoli z okazji dnia dziecka. Super prezent hamburger. Dobrze, ze nie ma tam sztućców, bo dopiero byłby ubaw.

Gość gość
autorka dramatyzuj i bardziej sie chwali niz zali ale szczerze powiem ze ja swoje dzieic bede raczej prowadzał tam za kare.

Gość gość
Kulturalni ludzie nie nazywają innych plebsem, cebulaku.