Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sypialnia w miejscu kuchni

Polecane posty

Gość gość

Czy ktos z was przeksztalcal kuchnie w sypialnie? Kupuje kawalerke i chcialabym miec oddzielne pomieszczenie do spania. Salon jest duzy i myslalam o zrobieniu tam aneksu kuchennego, a w miejscu kuchni wstawieniu lozka. Co o tym myslicie?

Gość gość
Wynajmowałem rok temu dokładnie takie mieszknie. Była to spora kawalerka, bo niemal 39-metrowa kawalerka. Kuchnia została przeniesiona do pokoju, a tym sposobem z oddzielnej, widnej kuchni stworzono sypialnię. Na pewno lepiej niż w pierwotnym układzie

Gość gość
super pomysl spanie to spanie a nie wszystkow jednym

Gość gość
ja tez takmyslalam zeby zrobic. mamy 2pokoje. 1 dosc duzy. azkuchni zrobic sypialnie. ale to wiaze sie z duza robota. bo w kucvhni mamy piec gazowy. i trzeba by bylo podciagac rury do pokoju od wody. i od gazu., piec do lazienki.

Gość gość
U mnie jest niewiele ponad 30 m2: salon 18 m2, lazienka 5 m2, kuchnia 5 m2, przedpokoj 2 m2. I wlasnie z tych 5 metrow chcialabym zrobic sobie malenka sypialnie, ot tyle tylko zeby wstawic lozko i zamknac do niej drzwi kiedy przyjda goscie. Mysle, ze te 18 metrow w salonie powinno pomiescic maly aneks kuchenny. Jak myslisz?

Gość gość
up