Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie dowierzam!

Polecane posty

Gość gość

Właśnie przeczytałam, że jeśli ktoś decyduje się zaprosić na wesele rodziców z dziećmi, to powinien zatrudnić opiekunkę dla tych dzieci, aby rodzice mogli się spokojnie bawić. W przeciwnym razie uznają Ciebie za ciemnogród, bo przecież w USA opiekunki dla dzieci na ślubach to standard. Jeśli jednak takiej opiekunki na weselu nie będzie, państwo mlodzi powinni umieścić na zaproszeniach specjalną adnotację "opieka nad dziećmi we własnym zakresie". W przeciwnym razie to duży nietakt ze strony państwa mlodych. Ludziom w d****h się przewraca!

Gość gość
bos ze wsi

Gość gość
też to czytałam, żałośni są niektórzy

Gość gość
ja tez nie dowierzalem idiota bylem w przedszkolu ale juz nie w podstawowce 🖐️

Gość gość
f.kafeteria.pl/temat/niezadowolona-bratowa-narzeczonego-p_5940353/3

Gość gość
O co tyle halasu .Kurde,tak ,lepiej jak ludzie idąc na wesele wiedzą na co maja sie przyszykować.Czy na pilnowanie dzieci czy na zabawę . Kurde ,to nie wies gdzie w stodole robili zabawę a dzieciaki sie same bawiły. Tu chodzi o bezpieczenstwo dzieciakow przede wszystkim. Boszsz ...

Gość gość
wesele to nie kinderbal, niektóre matki się zapominają

Gość gość
"O co tyle halasu .Kurde,tak ,lepiej jak ludzie idąc na wesele wiedzą na co maja sie przyszykować.Czy na pilnowanie dzieci czy na zabawę . Kurde ,to nie wies gdzie w stodole robili zabawę a dzieciaki sie same bawiły. Tu chodzi o bezpieczenstwo dzieciakow przede wszystkim. Boszsz ..." haha dobre. Niektórym babom odbija gdy urodzą. Nie dziwię się, że faceci takimi żonami nie moga wytrzymać i zdradzają/zostawiają,

Gość gość
moje dziecko było do 2-iej w nocy na weselu a ja się opiłam najbardziej ze wszystkich.i co mi zrobicie???? i tak jestem na co dzień idealną matką! :P

Gość gość
No własnie ! Takie pijane mamuski to zagrozenie dla dziecka ,dlatego powinny byc opiekunki Koszty nieduze a ludzie moga sie bawic . Te ze wsi tak oponują ,bo to w stodole sie zawsze bawily a teraz w hotelu Hohoho jaki prestiz .Bratowa miastowa to juz be .

Gość gość
jaja jakieś!

Gość gość
ja juz wiem ze sie nie pobawie. bo bede musiala zajmowac sie dzieckiem.

Gość gość
gościu 19:56 przynajmniej podstawówkę ukończyłeś? Bo po sposobie w jaki się wypowiadasz muszę stwierdzić, że raczej nie

Gość gość
moje dziecko miało opiekę.to,że jestem matką nie skreśla mnie jako człowieka!!! opiłam się,bo miałam na to ochotę! nie mam zamiaru odmawiać sobie przyjemności,bo jestem matką! może niedługo matki nie będą mogły seksu uprawiać, bo to też przyjemność!

Gość gość
20.01nie,nie skonczyłem :-P Ty zapewne masz doktoracik:-P nie napiszę z czego . Hahaha