Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochalem sie w niewlasciwej osobie

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich. Postanowilem to napisac tutaj poniewaz nie mam sie komu wygadac a juz nie moge wytrzymac. A wiec tak mam 20 lat, w tym roku bylem na sylwestrze u kolegi w domu. Mozna powiedziec ze byly tam dwie imprezy bo robila tez jego mlodsza siostra. Poznalem tam fajna i sliczna dziewczyne, przegadalismy pol imprezy sami. I od tamtej imprezy bylo juz tylko gorzej, masa nie przespanych nocy ale pomyslalem sobie ze kiedys mi to przejdzie. Bylo tak okolo miesiac, potem juz coraz rzadziej az znowu na nia trafilem. Drugie nasze spotkanie skonczylo sie tak samo jak pierwsze pol nocy rozmow. Na drugi dzien sie odezwala pisalismy 3-4 dni i kontakt znowu sie urwal. Zastanawialem sie czy do niej napisac ale stwierdzilem ze nie moge bo jest za mloda i pomyslalem ze mi przejdzie jak za pierwszym razem ( to bylo na poczatku marca) ale nic z tego z dnia na dzien coraz gorzej. Ostatnia mysla przed snem i pierwsza kiedy wstane jest ona. Po prostu oszalalem na jej punkcie jednak wiem ze nic z tego byc nie moze bo jest za mloda

Gość gość
Ogarnij się !!!!!!!!!! Jak następnym razem o niej pomyślisz to weź kilka głębokich oddechów i przekieruj myśli na inny temat :) To sprawdzone i pomaga w takiej sytuacji :)

Gość gość
probuj staraj sie zabiegaj o nia ja mialam tak przez 2 lata ciagle mysli placz tesknota dzis jestesmy razem powodzenia ;-))))

Gość gość
przejdzie, tylko szkoda że pewnie zmarnujesz kilka lat życia

Gość gość
Jak by byla troche starsza to bym sie odezwal ale w tej sytuacji nie moge. Moze kiedys przejdzie a jesli nie to trudno jakos sie przemorduje :D

Gość gość
a ile ona ma lat.? przeciez mozesz z nia rozmawiac.

Gość gość
zadzwon do niej.

Gość gość
zadzwon do niej .

Gość gość
Zapomnialem jeszcze dodac ze coraz czesciej wieczorem wychodze lub jade samochodem na miasto z nadzieja ze gdzies ja zobacze :) a jesli juz do tego dojdzie to czuje sie wysmienicie przez jakis czas i nagle z znow mam tego cholernego dola :(

Gość gość
czego ty wlasciwie chcesz?

Gość gość
przeciez mozesz sie z nia umowic i porozmawiac.

Gość gość
Czego chce? Chce poprostu zapomniec, nic wiecej... No i co z tego ze sie z nia umowie i porozmawiam? Przez chwile poczuje sie lepiej a potem bedzie to samo...

Gość gość
ile ona ma lat?

Gość gość
dlaczego chcesz zapomniec.moze to milosc twojego zycia?

Gość gość
dlaczego chcesz zapomniec.moze to milosc twojego zycia?

Gość gość
Moze i milosc mojego zycia ale ma 16 lat dlatego chce zapomniec. Nie wiem wgl jak moglem sie w niej zakochac wiedzac ze i tak nic z tego nie bedzie :(

Gość gość
haha, no to w czym problem? wiekowo akurat pasujecie, 4 lata to nie jakas przepasc.