Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowa 20

włosy

Polecane posty

Gość problemowa 20

słuchajcie proszę o poradę jak mogę utrzymać taką grzywkę? Jakich kosmetyków użyć aby się nie pokręciła (mam kręcone włosy i kręcąca się zaraz po pomoczeniu) i żeby nie wyglądała na tłustą no i oczywiście żeby się utrzymała w takiej pozycji a nie rozwaliła na wietrze. http://www.stylistka.pl/fryzury/fryzura-7366.jpg

Gość problemowa 20
mam prostownice z remingtona i jestem zadowolona. Nie wiem czy pianka to dobry pomysł ponieważ obawiam się że może włosy mi pokręcić. Kiedyś użyłam lakieru co prawda jakiegoś tańszego i też włosy po chwili się pokręciły więc najlepiej żebyście poleciły mi jakąś sprawdzoną markę

Gość gość
up

Gość princess88
Ja też mam problem z kręceniem się włosów. I też mam prostownicę Remingtona ;) Do tego do mycia włosów używam szamponu i odżywki Pantene Odbudowa Nawilżenia i włosy są po nich naprawdę proste. Po wysuszeniu przeciągam prostownicą i jest OK. Czasami używam jeszcze jedwabiu do włosów, żeby je trochę "obciążyć" i trzymają się prosto.

Gość gość
och jaka ładna reklama Remingtona, nic tak nie niszczy ładnie włosów jak prostowanie prostownicą Remingtona włosy po wyprostowaniu są proste, gładkie i lśniące, a po myciu kupka siana, która się łamie i sypie i wywija, puszy więc znów trzeba prostować by nie było widać jak bardzo włosy są poniszczone

Gość malowana_000
Bez przesady, jak ma się dobry sprzęt to włosy nie są tak zniszczone - chyba, że prostuje się bez umiaru i na maksymalnej temperaturze. Ja też mam sprzęt tej marki, używam 2-3 razy w tygodniu (+oczywiście kosmetyki termoochronne) i jakoś nie widzę pogorszenia się kondycji włosów. Jak coś jest dobre to chyba można polecać, a nie tylko hejtować wszystko i wszystkich w sieci :/