Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewiędziesiąt dwa

Czy zadzwonić do Wery?

Polecane posty

Gość dziewiędziesiąt dwa

żeby mi coś poradziła co ja mam robić w wakacje, nudze się niesamowicie. No i zapytać się czy mam jakieś szanse u Magdy...?

Gość dziewiędziesiąt dwa
Nie jestem psychopatą. Chciałbym się związać z Magdą. To nie jest zakazane jakimś paragrafem.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Mogę do niej zadzwonić jutro z rana?

Sam fakt że chcesz się związać z dziewczyną która Ciebie nie znosi uważasz za zdrowy? Nie tęsknisz za nią po prostu jesteś bezradny. Nie umiesz radzić sobie z kobietami i z życiem wiec wymyśliłeś sobie Magdę. Zamaist próbować zmienić swoje zycie użalasz się a to prowadzi Ciebie do chorób psychicznych jak mam napisać byś staną na nogi próbowałem Ci pomóc jak inne osoby na innych twoich postach lecz ty nie chcesz pomocy ty chcesz by twoje zycie się zmieniło za pstryknięciem palcem otóż nic się nie zmieni puki nie zaczniesz robić czegokolwiek. Poleciłem Ci książkę najlepszą jaką znam fakt kosztuje 50zł lecz może odmienić twoje życie. Nikt nie przekazy Ci wiedzy musisz zam w siebie inwestować.

Gość dziewiędziesiąt dwa
Moja matka mi nawet taką myśl poddała że muszę znaleźć jakąś dziewczynę, która mnie poprowadzi przez życie, (ja muszę jej słuchać, być dla niej dobry), bo ja sam jestem jak dziecko we mgle. Jestem nieudacznikiem to fakt ale ja uważam że takie osoby jak Magda to są jednostki w skali nawet i województwa powiedziałbym. Czy ona mnie nienawidzi? Przecież nie myśli o mnie 24/7. Nie można tak zawyrokować iż mnie nienawidzi.

Za co miała by ciebie lubić za to że się czaisz. Nie słuchaj matki żadna dziewczyna nie będzie Ciebie prowadzić przez życie. Jesteś facetem wiec to ty powinieneś prowadzić przez życie

Gość dziewiędziesiąt dwa
Mogę zadzwonić do Wery czy to będzie kompromitacja? No to jakim cudem ja niby poznam inną dziewczynę? Mnie się to wydaj***ardzo mało prawdopodobne. Jak Magda nią nie zostanie to chyba nie będę miał innej.