Plusia20 0 Napisano Czerwiec 1, 2014 Hej dziewczyny ! piszę tu do was z prośbą o pomoc .Nie wiem gdzie dołączyć ten temat więc pisze na ogólnej dyskusji. więc moze któraś będzie wiedziała co zaradzić z moim problemem... Otóż, jakieś pół roku temu kupiłam kremową torebkę, wszystko było w niej jak należy , wszystkie torebki trzymam w szafie i dziś wybierając się do rodziny wyjęłam ją a tam.... DZIWNE PLAMY! ok. 2 tygodnie temu nosiłam ją i nic podobnego nie było a problem wygląda tak jak na zdjeciach( link do galerii ze zdjeciami: http://tufotki.pl/41h5q ). Próbowałam zmyć to zmywaczem do paznokci, zwykłą wodą, wodą z płynem do naczyń i nic! to wygląda jakby to było wtopione w torebkę.... nie wiem czy to po prostu coś w torebce jest takiego ze to wychodzi czy jak no nie mam pojecia. Moze wy macie jakiś podobny problem... szkoda mi jej bo bardzo mi się podoba a tu takie cos... ktoś mi już mówił ze to pleśń albo odbicie od jakiejś innej czarnej torebki.... jest to na jednym boku i to na całym nawet na uchu... jak macie jakieś pomysły jak pozbyć się tego, piszcie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach