Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Plusia20

Problem torebka

Polecane posty

Hej dziewczyny ! piszę tu do was z prośbą o pomoc .Nie wiem gdzie dołączyć ten temat więc pisze na ogólnej dyskusji. więc moze któraś będzie wiedziała co zaradzić z moim problemem... Otóż, jakieś pół roku temu kupiłam kremową torebkę, wszystko było w niej jak należy , wszystkie torebki trzymam w szafie i dziś wybierając się do rodziny wyjęłam ją a tam.... DZIWNE PLAMY! ok. 2 tygodnie temu nosiłam ją i nic podobnego nie było a problem wygląda tak jak na zdjeciach( link do galerii ze zdjeciami: http://tufotki.pl/41h5q ). Próbowałam zmyć to zmywaczem do paznokci, zwykłą wodą, wodą z płynem do naczyń i nic! to wygląda jakby to było wtopione w torebkę.... nie wiem czy to po prostu coś w torebce jest takiego ze to wychodzi czy jak no nie mam pojecia. Moze wy macie jakiś podobny problem... szkoda mi jej bo bardzo mi się podoba a tu takie cos... ktoś mi już mówił ze to pleśń albo odbicie od jakiejś innej czarnej torebki.... jest to na jednym boku i to na całym nawet na uchu... jak macie jakieś pomysły jak pozbyć się tego, piszcie !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować