Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

normalna_ja

Gwałt?

Polecane posty

Nie wiem jak to nawet napisać, wstyd mi. Mój facet od długiego czasu namawia mnie na seks analny, nigdy nie chciałam się zgodzić i ostatnio uprawialiśmy seks i on mi to znowu proponował i włożył mi najpierw palec, ja się nie zgodziłam i prosiłam żeby obiecał, że tego nie zrobi. Obiecał, przysiągł. Po czym poczułam straszny ból, jednak to zrobił a ja mówiłam"nie" on nie przerwał. Po chwili strasznie się rozpłakałam i wtedy przerwał. Zaczął przepraszać tak strasznie przepraszał, płakał okropnie. Widziałam, że żałował. Powiedziałam mu wtedy że to koniec i jeszcze bardziej przepraszał. W końcu zgodziłam się że spróbuję wybaczyć. Od tamtego czasu jest najmilszy na świecie. Co ja mam zrobić? Czy to był gwałt?? Nie wiem czy to kończyć bo go kocham ale zranił mnie, boję się teraz seksu z nim chociaż podświadomość i przeczucie mi mówi, że tego już nie zrobi. Doradźcie! Proszę.

Gość gość
Zrobienie czegoś w łóżku wbrew woli partnerki nie jest g***tem. Zg****iłby Cię, gdyby mimo Twoich próśb, płaczu, wyrywania się, kontynuował. Na szczęście on się opanował (chociaż trochę za późno). Nie powinien robić czegoś, na co nie masz ochoty i szkoda, że tak wyszło, ale straszenie zerwaniem to przesada.

Gość gość
no pierwszy raz to jest bol. jednak wybacz mu, pewnie mial taka fantazje. szkoda ze cie nie posluchal, ale widac ze zalowal. przede wszystkim jeszcze raz z nim pogadaj na spokojnie. mysle, ze nie powinnas konczyc tego zwiazku

nie straszyłam tylko to w tamtym momencie czułam, nie chcialam z nim być. Ale to chyba przez emocję, teraz już myślę bardziej obiektywnie lecz wciąż pytam o radę. Wg mnie zrobienie czegoś wbrew woli partnerki właśnie jej gwałtem...

Gość gość
on tylko troche wlozyl. to byl palec. dobrze ze to wlozyl ci swojego. nie nazwalabym to g***tem

Gość gość
Doradźcie czy to był g******* idiotka! :D

Gość gość
przeciez ten temat juz byl wiele miesiacy temu, identyczny post:O

Gość gość
na c/h/u;j mod. wklejaja tu jakies zmyslone, przestarzale goowno:O juz taka zenada jest z nowymi tematami, ze musicie wygrzebywac stare smieci?:O

Jezu ludzie! Nie wklejam żadnego starego tematu, nie szukałam po forum czy ktos coś takiego kiedyś pisał. Spotkała mnie taka sytuacja i może kogoś kiedyś też spotkała. O co się czepiacie? Zamiast doradzić mi co mam myśleć... Ehh głupie forum.

Gość gość
g

Gość seven777
Nie jesteś idiotką, ale egoistką. Twój facet ma taką a nie inną fantazję, ciesz się, że jest normalny (tak! tak, seks analny to norma), inni mają zboczenia w stylu seks w kilka osób, sikanie na siebie (i nie tylko), więc Twój facet nie odbiega od normalności... Powinnaś spróbować się przełamać, seks analny może być bardzo przyjemny, a nie stroszyć się jak kurka i po tym jak Ci wsadził palec w tyłek krzyczeć ZRYWAM Z TOBĄ! Bolało, bo nie byłaś nastawiona, co więcej, to był pierwszy raz, jakby byla atmosfera i Ty nabrałabyś ochoty, byłoby miło. Spróbujcie najpierw palec, reszta powinna przyjść z czasem. I nie wierzę, że Twój facet płakał... Nieźle go musiałaś psychicznie zmaltretować wtedy...

Gość gość
seven jest idiota, a seks analny nie jest czyms normalnym.Potem bedzie plakac z bolu jak bedzie miala hemoroidy.

Gość gość
Nie wiem czy to można nazwać g***tem. Kobieta zawsze udaje że pewien opór stawia. Po prostu trzeba wiedzieć kiedy można, a kiedy nie można