Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pediatra elblag

Polecane posty

Gość gość

Witam , móje dziecko często choruje czy możecie mi polecić dobrego pediatrę w elblągu

Gość gość
Powielam temat potrzebuje informacji o najlepszym lekarzu na oddziale pediatrycznym w szpitalu wojewódzkim w elblągu

Gość gość
Ja znam tylko najgorszych

Gość gość
Oj szkoda słów kogo oni tam zatrudniają.

Gość gość
Możecie jaśniej proszę bardzo zależy mi. Jakiś czas temu móje dziećko było w tym szpitalu i masakra. Akurat dyżur miała taka młoda w kręconych włosach i okularach i powiem szczerze ze wogóle nie miała pojęcia

Gość mammma miaaa
Moje dziecko kiedys lezalo na rota w szpitalu i poznalam tam wszystkich lekarzy. Doktor Szymanski chyba jedyny co moge polecic i jeszcze Gojlik czy jakos tak, to kobieta ale swietna! Ta mloda kojarze, wszystko nylila, musialam jej tlumaczyc wszystko i pilnowac jej. Nawet z karty nie umiala czytac. Rozumiem ze dopiero sie ucY i zaczyna ale jak sie nie nadaje do zawodu to niech idzie pracowac w szkole i biologii uczyc bo widac skonczenie studiow to polowa sukcesu. Wszystkie matki na nia narzekaly. Podobna do Betty z brzyduli, pani kasia. Boze bron przed takimi lekarzami!

Gość pracownik szpitala
Wiem chyba o kogo chodzi ale to jest stażystką więc daleko jej jeszcze do lekarza

Gość gość
Podnosz