Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mi sie stalo?

Polecane posty

Gość gość

jestem osoba niesmiala, nigdy nie uprawialam seksu, nie lubie, gdy dotyka mnie jakis facet. od 2 lat kocham pewnego starszego od sb faceta, zawsze mi sie tez fizycznie podobal,mialam tez jakies fantazje na jego temat, sprawialo mi przyjemnosc, gdy dotknal mojej reki, przedramienia. ale teraz przez jakis czas mam ochote na namietny pocalunek z nim, chcialabym, zeby mnie mocno przytulil, polozyl sie na mnie i zaczal calowac, potem moze cos wiecej... jest jedynym facetem, z ktorym wyobrazam sobie seks. czemu tak jest?

Gość gość
kocham juz od 2 lat i bardzo za nim tesknie ;-(

Gość gość
zakochalas sie, a z twoich slow wniaskuje, ze seks dla ciebie musi byc z milosci i dlatego tak.

Gość gość
jestescie razem?

Gość gość
niestety nie, musze mu powiedziec o uczuciu. pociaga mnie, chcialabym z nim to kiedys zrobic

Gość gość
powiem, ale to nie takie proste, dzieli nas roznica wieku. a jakby miali kiedys do czegos wiecej miedzy nami dojsc, to glupio mi troche tak realizowac moje fantazje, on wie, ze jestem niesmiala i delikatna, zawsze taka bylam, moze po jakims czasie bycia w tym zwiazku. a tak z ciekawosci to co Panowie myslicie o niesmialej kobiecie, ktora bedac sam na sam z partnerem chce namietnego seksu?

Gość gość
oj bardzo

Gość pan sraka
a tak z ciekawosci to co Panowie myslicie o niesmialej kobiecie, ktora bedac sam na sam z partnerem chce namietnego seksu? x ze jest niesmiala dziewczyna ( no sorry, ale jeszcze nie kobieta), ktora bedac sam na sam z partnerem chce namietnego sexu

Gość gość
Jest ktoś chętny na sex

Gość gość
m

Gość gość
ucieszy sie ze chcesz to zrobic wlasnie z nim