Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wreszcie normalni ludzie zaczynają się organizować.

Polecane posty

Gość gośćnormalny
Tak. Czekamy jeszcze na normalnych, którzy nie wierzą w teorię ewolucji nie popartej nauką, tylko na naukowo popartą teorię powstania ziemi pokrywającą się z pismem świętym. Czekamy też na szacunek który należy się każdej żywej istocie Najbardziej czekamy na pójście po rozum do głowy osób nieszczęśliwych, bez miejsca na ziemi...

Gość gość
"Moim zdaniem lekarz nie ma prawa odmówić aborcjo kobiecie, któa została zgwałcona" x a niby dlaczego nie ma prawa? a kobieta ma prawo odmówić pracy w agencji towarzyskiej jak ją skieruje urząd pracy? przecież też wszystko legalne i zgodne z prawem a jakoś nikt nie mówi żeby te studentki które nie mogą znaleźć roboty po jakichś pedagogikach itp powysyłać do agencji. lekarz ma leczyć a nie zabijać i to bez względu na to czy się to lewakom podoba czy nie więc właśnie powinien mieć prawo odmawiać zabiegów które są sprzeczne z jego sumieniem.

Gość ale badziew
Deklaracja sumienia to jest taka bzdura, że aż mi się na samą myśl robi niedobrze. W naszym pięknym kraju, w którym dostęp do lekarzy w ogóle to droga przez mękę teraz jeszcze dodatkowo pacjenci są ograniczani przez... religię. No ręce opadają. Nie mam żadnych uprzedzeń religijnych, niech sobie każdy wierzy w to, co chce. I nie jest to dyskusja o religii samej w sobie. Wyobraźcie sobie kobietę: siebie, własną siostrę czy przyjaciółkę, która została zgwałcona i zgodnie z prawem chce ciążę usunąć. Albo ciąża zagraża zdecydowanie jej życiu. Do traumy spowodowanej tym co jest dochodzi jeszcze trauma spotykania na swojej drodze lekarzy, którym wiara nie pozwala jej pomóc. W całej tej szopce najbardziej przeraża mnie fakt, że w kraju, który na szczęście odchodził od łączenia państwa z kościołem, kościół znowu pokazał, że tak naprawdę władzę ma. Bo stoi ponad prawem. A pokrzywdzeni są, jak zwykle, zwykli ludzie.

Gość gośćnormalny
Tak. Czekamy jeszcze na normalnych, którzy nie wierzą w teorię ewolucji nie popartej nauką, tylko na naukowo popartą teorię powstania ziemi pokrywającą się z pismem świętym. Czekamy też na szacunek który należy się każdej żywej istocie Najbardziej czekamy na pójście po rozum do głowy osób nieszczęśliwych, bez miejsca na ziemi...

Gość gość
Tak. Najpierw trzeba ruszać rozumem a pózniej d**ą i po problemie.

Gość gość
>>czyli wg ciebie nie powinienem protestować dopóki jakiś zboczek w ramach realizacji tego progamu nie wyciągnie k****a przed 4 latkami? czy ty jesteś normalna czy już nie bardzo? Możesz protestować przeciwko wszystkiemu, co ci się nie podoba, mamy wolność słowa. Chodzi mi to, że jesteś w błędzie twierdząc, że tradycyjny model rodziny jest w Polsce czymś niszowym i "wreszcie" zaczyna się organizować, bo tak nie jest. Jest wielu zorganizowanych i głośnych zwolenników takiego modelu życia i rodziny.

Gość gość
A Genowefa Pigwa i Mariolka to dokładnie to samo co Conchita Wurst: faceci przebierają się w damskie ciuszki i wychodzą na scenę. Ja np. nie wiem nawet i nie obchodzi mnie czy mają mężów czy żony i jak im się wiedzie w sprawach łóżkowych. Ciebie to interesuje, mnie nie. Mnie osobiście Conchita nie zachęciła ani do homoseksualizmu ani do transwestytyzmu. Ciebie zachęciła? Bo jeśli nie, to nie rozumiem dlaczego uważasz, że dzieciaki które obejrzą ją w telewizji mogą być zagrożone? Czym? Tym samym co w latach 70 fani Genowefy Pigwy (kto wie, może Anna Grodzka tez się napatrzyła na chłopa w babskich ciuchach i pozazdrościła).

Gość gość
no proszę. i mamy kolejny kuriozalny wyrok sądu w sprawie anna grodzka przeciw terlikowskiemu. sąd stwierdził że nie można mówić o tym że anna grodzka nie tylko jest mężczyzną ale nawet o tym że kiedyś mężczyzną była. tak właśnie wygląda lewacki świat że nie stan faktyczny ale absurdalne decyzje urzędników będą nam kształtowały rzeczywistość. i tak o wałęsie nie można powiedzieć że był bolkiem choć bolkiem był, o grodzkiej nie można powiedzieć że była i jest mężczyzną choć potwierdzi to każde badanie jej DNA i żadne ucinanie ani przyszywanie czegokolwiek nic tu nie zmieni, ślimak to oczywiście ryba (bo tak uznali urzędnicy unijni) i niedługo będziemy musieli przepisywać podręczniki od zoologii. a jednocześnie wmawia mi się że to co jest wokół to "demokracja i wolność".

Gość gość
"A Genowefa Pigwa i Mariolka to dokładnie to samo co Conchita Wurst:" x z takim idiotyzmem nie sposób polemizować. czym innym jest kabaret czy aktorstwo gdzie aktorzy odgrywają inne postacie a czym innym jest występ piosenkarza który niczego nie odgrywa, nikogo nie udaje tylko występuje jako on sam. naprawdę trzeba być ograniczonym żeby tego nie rozumieć i przypuszczam że ty to doskonale rozumiesz tylko jest to taka twoja metoda aby tę promocję dewiantów przedstawiać jako "nic takiego".

Gość gość
"Chodzi mi to, że jesteś w błędzie twierdząc, że tradycyjny model rodziny jest w Polsce czymś niszowym i "wreszcie" zaczyna się organizować" x ale ja nigdy nie pisałem że "jest czymś niszowym". jest absolutną większością i dominuje w społeczeństwie które wciąż jeszcze jest normalne. natomiast w mediach, w życiu publicznym, w polityce istnieje niewiarygodna wręcz nadreprezentacja wszelkich dewiantów i nachalna propagadna wszelkich dewiacji mająca nas zmienić. i to jak widać zaczynająca już od najmłodszych dzieci. i przez ostatnie lata tylko to było widoczne. normalni ludzie żyli swoim prywatnym życiem a media pełne były zboczeńców przekonujących nas że jesteśmy nienormalni bo nasze życie nie polega na ciągłej rui i poróbstwie. wreszcie zaczyna się to zmieniać i normalni ludzie też zaczynają organizować się i demonstrować normalność.

Gość gość
"którym wiara nie pozwala jej pomóc. " x a wyobraź sobie lekarza który został nim bo chce leczyć ludzi i ratować ich życie a tu mu każą ich zabijać bo jakiś lewak uznał że nienarodzone dziecko to "nie człowiek".

Gość gość
"A pokrzywdzeni są, jak zwykle, zwykli ludzie." x a te 3000 lekarzy którzy podpisali tę deklarację to nie są "zwykli ludzie"? a jacy? czyżby na miano "zwykłych ludzi" wg ciebie zasługiwały tylko panienki które chcą wyskrobać własne dziecko i lewaccy politycy którym marzy się eutanazja emerytów? a lekarz to w ogóle nie człowiek tylko bezrozumne i bezwolne narzędzie to wykonywania ich poleceń?

Gość gość
zawsze lewactwo usiłowało wmówić wszystkim że ludzie wierzący to głupki, ciemniaki ze wsi, ograniczone matoły. a tu proszę bardzo, zonk. mamy 3 tys lekarzy, wykształconych ludzi którzy uznali że mają sumienia. że nie godzą się na bycie narzędziami do eksterminacji ludzi. do realizacji lewackich wizji bez względu na to jak te wizje są zwyrodniałe. teraz ta powyżej usiłuje pisać że "kościół ma władzę". jaką władzę? przecież to nie biskup kazał komukolwiek podpisywać tę deklarację. ksiądz nie wyklął nikogo z ambony za jej nie podpisanie. tylko że lewacka propaganda nie może pojąć że ludzie mają sumienia sami z siebie. że instytucja kościelna jest wtórna w stosunku do wiary a nie odwrotnie. że ludzie wierzą bo chcą a nie bo "kościół ma władzę". to że lewacy na każdym kroku grożą ludziom którzy nie chcą im się podporządkować karami i sankcjami to nie znaczy że wszyscy inni tak samo.

Gość gość
oto kolejna porcja kwiatów autorstwa "bojowników o postęp": x "polski przeciętny, podły matoł tropi gender w przedszkolu. Wynika to z jego małostkowej podejrzliwości i głupoty. " x "Albo prymitywna podejrzliwość, małostkowa podłość i żałosna próba kreowania się na „kogoś” spotka się z natychmiastową, silną reakcją albo polska wiocha będzie panoszyć się, czyniąc z tej części świata miejsce biedne, śmieszne i straszne" x oto wypowiedz która ukazała się na stronie stowarzyszenia wiedzy psychologicznej "start". taki jest języch "fachowców od gender", profesjonalistów - psychologów którzy w łódzkich szkołach prowadzą warsztaty z młodzieżą. to jest coś niewiarygodnego a jednak takie bydło dopuszcza się do pracy z młodzieżą. powód jest jeden - propagowanie dewiacji. gdyby ktoś posługujący się takim słownictwem, stylem i z taką dawką agresji chciał prowadzić zajęcia z młodzieżą to nie było by w ogóle o tym mowy. a tak to proszę.

Gość gość
Wartości chrześcijańskie w naszych czasach będą szykanowane i gnębione. Więcej przepowiedni przeczytajcie na ostrzezenia.net