Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Jak sie wam podoba moja nowa bluzka ?

Polecane posty

Gość gość
ty, Kaśka, a lubisz może ToN?

Gość kkkkkkkkiiiiiii
Z/j/e/b/a/n/a tak samo jak jej wlascicielka.

Gość gość
Ryszard "rick" Raszplewicz to właściciel rockmetal.pl i rockmetalshopu, który wykupił licencje na możliwie jak największą ilość koszulek zespołów, dzięki czemu winduje ceny. Dla niego liczy się kasa małoletnich gimbusów Twojego pokroju, więc jak widzisz nie lubi Cibie, tylko Twoje pieniądze, drogie dziecko rockmetalshopu.

co lubie? próbowałam rozwinąć ten skrót szukając w pamięci i google różnych nazw zespołów ale niestety nie wiem czo to ToN, deicide też nie ma takiej płyty. Ale ja nie wymagam od niego by mnie lubił. Jest sklep na którym mozna kupić takie koszulki to kupuje, co za problem? Od dawna tam kupuje. Mam sama sobie wprasowanki robić czy jak? :) Skoro 20 latka to dla ciebie "małoletnia gimbusiara" to kto jest dorosły?

Gość gość
o. czyli jednak coś nas łączy - Moor z tej strony.

Gość gość
inny podobieństw nie zauważyłam :P

Gość gość
Ooo dwa czubki sie spotkaly. :D

Gość gość
no teraz to już trzy ;)

Gość gość
Moor nie zniżaj się do jej poziomu :(

Gość gość
Kiedyś koszulki, naszywki, ekrany itp. robiło się samemu, później pojawiły węgierskie t-shirty słabej jakości, później były w sklepach metalowych po 35 zł, a obecnie masz pełno komercyjnych tworów typu rockmetalshop, gdzie zaopatruje się niekumata gimbaza i bardziej o to mi chodzi, niż lubienie, czy nielubienie. Dzisiaj małolaty wolą kupić na rockmetalshopie koszulkę zespołu, o którym nic nie wiedzą, "bo fajnie wygląda" i ściągnąć dyskografię w mp3, zamiast kupić oryginał/y. Dawniej taki delikwent miałby obitą mordę i zostałby z koszulki (i innych gadżetów, jeśli takowe posiadał) skrojony. Co do gimbazy, to przecież chodziłaś do gimnazjum, a ja nie, więc jesteś gimbusiarą.:P A tak poważnie, gimbus to stan umysłu, a Ty takowy reprezentujesz. Na Twoje pytanie o gościa z 15:00 odpowiem, że miał na myśli Type O Negative.

Gość gość
Zapytałam ją czy lubi ToN, to nic złego.

Gość gość
Szanowna Koleżanko z 15:28, absolutnie NIC złego w tym nie ma. Po prostu Kaśka to zwykły pustak i tyle.

Gość gość
ale ludzie których udaje się jej sprowokować są wcale nie lepsi. W końcu temat jest banalny - dziewczyna chwali się koszulką, a ludzie toczą pianę.

Gość gość
Toczą pianę nie dlatego, że kupiła koszulkę, czy że słucha czego słucha, tylko przez jej durne prowokacje i wywyższanie się.

Gość gość
I o to mi chodzi - tak łatwo jest ludzi sprowokować. To wiele mówi o tych ludziach.

Gość gość
Też prawda, co nie zmienia jednak faktu, że Katarzyna jest wkurzająca. Co do TON, to najbardziej lubię "Slow, Deep And Hard" i wciąż mam to na kasecie, ale oczywiście myślę też nad zakupem tego na CD lub winylu z pierwszego pressu.:classic_cool:

Gość gość
Ja jestem za młoda żeby mieć jakieś kasety, kiedy zaczęłam je zbierać płyty były popularniejsze.

Gość gość
dziecko rockmetalshopu...

Gość gość
dziecko rockmetalshopu...

Gość gość
ble brzydkie

Gość gość
weszłam na kurtki, ale wsiowe, do tego drogie jak na to co sobą przedstawiają :( ciekawe kto to kupuje, można kupić podobną lub taka samą kurtkę za WIELE mniejsze pieniądze ale oczywiście nie w rock metal szopie

Gość gość
OMG weszłam na tonery do włosów, a myślałam że to co mam po płukance to porażka dopóki nie zobaczyłam tego

to wielka zbrodnia że urodziłam się w 1994 :D Nienawidzisz mnie za to. Wszyscy ludzie młodsi od Ciebie powinni iśc do gazu :D Co sadze, nic nie sadze, oblesna, czyli może być, ale zespołu nie znam :D