Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jej się podobam?? Prośba o poradę ze strony Kobiet

Polecane posty

Gość gość

Mam wrażenie a przynajmniej takie odczucie że kobieta, która stoi praktycznie co tydzień obok mnie w kościele próbuje w jakiś sposób zwrócić na siebie uwagę tzn. co jakiś czas poprawia włosy, bawi się biżuterią i wydaje mi się że na mnie spogląda, raz się do mnie ładnie i ciepło uśmiechnęła przy wychodzeniu z kościoła, nie wiem czy jej odwzajemniłem uśmiech. Zauważyłem też zmianę w jej wyglądzie tzn. ubiera się coraz ładniej tak jakby przeszła taką małą metamorfozę w ostatnim czasie. Mieszkam tu od niedawna i praktycznie nikogo nie znam i niewiele o niej wiem. Nie gapię się na nią czasem tak mimowolnie tylko spojrzę. Wczoraj założyła spódniczkę pierwszy raz w każdym razie wyszła w połowie mszy. Nie wiem dlaczego, może było duszno, może się mnie wystraszyła bo stałem blisko niej. w każdym razie też mi się podoba, boje się że źle interpretuje jej sygnały może to nie mnie je wysyła. mam 30 lat ona chyba też jest w moim wieku. Nie chcę żeby jej było przykro przezmnie. jak kobiety starają się zwrócić na siebie uwagę???

Gość gość
co wy z tym staranie zwracania na siebie uwagi ?:D zemdleje, to tez bedziesz wmawiał ze zwraca na siebie uwagę

Gość gość
Uśmiechnij się też czasami do niej i zobaczysz jej reakcje. Jeśli nie będzie chciała robić tego więcej to przecież zmieni godziny mszy, lub pójdzie w inne miejsce.

Gość gość
Myślę ze się jej podobasz. Następnym razem jak będziecie wychodzić z kościoła to po prostu zagadaj coś do niej .