Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz pisze z mlodsza

Polecane posty

Gość gość

moj maz przez 2 lata pisze z mlodsza byla kursantak, widac ze cos ich laczy, mowi, ze przestal, a ciagle odczytuje ich smsy, klocimy sie, da sie go zatrzymac, czy lepiej puscic go wolno jak ciagle mysli oniej??

Gość gość
Puść go :) Czy Ty nie znajdziesz sobie innego, jeśli masz wszystko na miejscu. Ja bym się Tobą chętnie zajął.

Gość gość
ona ma 20 lat, maz 38, ja 35, wiec stara dupa ze mnie, mam dosc takiego malzenstwa

Gość gość
a macie dzieci?

Gość gość
Nie przesadzaj stara. Kobieto to dopiero zaczynasz żyć. Po 30 kobieta dostaje mocy :) Też na boku coś miej i tyle. Jemu powinno przejść takie zauroczenie, ale niekiedy po jednej jest druga i tak w kółko. Jestem facetem i znam te ... Nie bądź dłużna za długo.

Gość gość
mamy syna 7 letniego, no wlasnie nigdy z zadna nie pisal, nie rozmawial, widac, ze sa dla siebie kims wiecej. to juz nie ma sensu chyba zatrzymywac go na sile, dowiedzialam sie rok temu, a oni nadal to robia

Gość gość
20 i 38 to lipa. O czym z taką gówniarą rozmawiać. No chyba, że tylko do jednego... Lipa

Gość gość
no wlasnie nie lipa, otworzyl sie przed nia, iopowiada o zyciu, problemach, ona, jak mowi go slucha, chce pomoc, wiedza o sobie wszystko, po bilingach widac, ze dlugo ze soba rozmawiaja...

Gość gość
pozwol mu odejsc

Gość gość
jak tak mozna ja to juz w ogole nie wiem z tymi facetami-www.youtube.com/watch?v=-R6CnSqPnEg

Gość gość
Moze jestem młody mam 27l ale kochana uwierz ze juz z niego nic nie bedzie nie uratujesz tego związku. Poprostu olej go im szybciej tym lepiej . Szybciej zapomnis chociaz troche o nim

Gość gość
Ciągnij sie koles ! Tacy jak wy tylko rozpier... związki i psujecie kobiety ! Żal mi jest was ! Po co wogole jej d**e trules . Dobra nara ! Ja poprostu napisałem jak jest i jak bedzie !

Gość gość
pusc go wplno co ci z takiego zwiazku