Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swwww

nie moge ztym zyć czuje się winna śmierci tego chłopaka

Polecane posty

Gość swwww

Wracałam samochodem do pracy.Niedawno zrobiłam prawko i boje sie troche jezdzlic,jechałam 50 niby przepisowo ale na tej trasie nikt tyle nie jezdzi to wiejska dwupasmowka gdzie mimo znaków nie ma zabudowań ani nic.Widziałam ze koles z tyłu w oplu siedzi mi na masce,juz miałam brac sie za wyprzedzanie mlodego rywerzysty ale zwolnilam mysle sobie niech mnie wyprzedzi.wyprzedzając facet bojąc sie szybko jadacego auta z naprzeciwka uderzyl w 24 letniego chłopaka na rowerze.Chciał za szybko wrocić na swój pas roweru nie zauwazył bo ten był przedemna.Oczywiście to ten facet jest winny wpadku.Ale ja mam od roku świadomosc tego ze gdybym jechala jak inni kierowcy to na pewno by sie nie stało

Gość gość
kl

Gość gość
gdybym mial gitare to bym na niej gral jeszcze raz zabawisz sie dzieckiem zaj***e cie golymi rekami

Gość Donosicielllllll
Sprawa zgloszona na policje

Gość gość
jak był znak teren zabudowany to jechałas dobrze a to ze jakiemus wariatowi sie spieszyło to nie twoja wina

Gość gość
Trudna sprawa.Kiedys naklejało sie zielonego liścia i ten z tylu miał swiadomosć ze jedzie niedoswiadczony kierowca a teraz .. Jeśli sobie nie radzisz to idz do psychologa.Może to zespól stresu powypadkowego .Niby nie Ty byłas sprawcą ale obwiniasz siebie.

Gość gość
nie Twoja wina bo jechalas przepisowo I tak jak trzeba. nie masz sie o co obwiniac