Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak szybko schudnąć do spodni

Polecane posty

Gość gość

Znam więksozść rzeczy - dieta to na całe zycie a nie na chwilę, nie da się schudnąć z jendje partii ciała itp. Ale może jednak ktoś mi pomoże. Problem polega na tym że zaczęłam pracę, w której jest obowiązkowy strój - spodnie zamowiłam rozmiar 44 bo takie zawsze kupuję, są w miarę luźne ale nie spadają. Dzisiaj rano dostałam spodnie i... nie wchodzę w nie. To znaczy wchodze na siłę wciągając na tyłek a 12ego zaczynam pracę. Niestety wymiana spodni jak się okazało nie jest możliwa, mogę zakupić ewentualnie doszyte spodnie ale to koszt poand 160zł :( Jak do 12ego schudnąć chociaż te 2cm aby można było w tych spodnaich usiąść? Prosze, to niezwykle dla mnie ważne.

Gość gość
1. W ciągu dnia nie objadać się tylko zaspokajać głód ( nigdy do syta) pamiętać o śniadaniu bo wzmaga metabolizm. 2. Nie jeść nic po 17 godzinie tylko woda czysta nie gazowana 3. ćwiczyć przynajmniej godzinę dziennie (może być bieganie) nic więcej w ciągu 2 tygodni będziesz zaskoczona efektem o ile będziesz konsekwentna każdego dnia.

Gość gość
Jestem na diecie od 3 miesięcy, nie jem w ogóle bułek, ziemniaków, makaronu, piję 2,5 litra wody niegazowanej dziennie, nie jem słodyczy ani nic a schudłam 4 kg tylko nie wiem czy to pomoże...

Gość gość
ćwiczyć, ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć :) ważne jest też regularne jedzenie posiłków, zdrowych oczywiście nie żadnych fast foodów, ja dodatkowo wspomagałam sie też suplementem Be Slim Zielona Kawa

Gość gość
Chyba każda ma w swojej szafie takie spodnie, ja dwie pary, które niby wchodzą na tyłek a jednak dopiąć się trudno, też się zawzięłam i chce się w nie w końcu zmieścić, ja przede wszystkim piję dużo wody na przemian z zieloną herbatą, teraz jest sezon owocowo warzywny i to jest podstawa moich posiłków, jak najwięcej truskawek, arbuza, moreli, malin, cukinii, marchwii, jedna z dziewczyn wspomniała tu o tabletkach z zieloną kawą, też działają zwłaszcza jak ma się ciągoty do słodyczy. Powodzenia.

Gość gość
sciskaj sie pasem gumowym do cwiczen spocisz sie pod nim i cm spadaja,ja nawet do spanai go zakaldam,a jak co to wnocy zdejmuje jak mi przeszkadza,tak samo wybielam sobie zeby zasypiam z nakladka z pasta..