Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olcka

Co byscie zrobily gdyby facet przejrzal Wam telefon?

Polecane posty

Gość olcka

W sumie on sie stara zebysmy byli razem.Bylam u niego i wychodzac zapomnialam telefonu Wrocilam po 10min,mial min zdziwiona, mowil ze telefonu nie widzil,za w zuciu by nie przejrzal,nigdy Przysiegal sie Po 2 miesiacach przyznal sie,ze wtedy przejrza

Gość gość
ja bym zerwala z takim

Gość gość
nie dosc, ze wchodzi w twoja prywatnosc, bezczelny typ, to jeszcze klmaca!!:O

Gość gość
a kobiety to mogą przeglądać, hipokrytki

Gość gość
po pierwsze- włącz pin wyświetlacza po drugie- w Androidzie da się sprawdzić czy ktoś grzebal

Gość gość
ja nie widze problemu, ale od niedawna ustawilam haslo ;) bo piszę jeszcze z innym chlopakiem he he

Gość gość
to jest naruszenie czyjejs prywatnosci, takie zachownie jest chmastwem, nic go nie usprawiedliwia, zostaw go bo pewnie gorsze rzczy robi o jakich nie wiesz i do tego wszystkiego sie wypiera, klamie, klamal i klamac zawsze bedzie, pozniej mozesz tego zalowac

Gość gość
oststnio ks mi przegladał nie mam nic do ukrycia

Gość gość
uśpiłabym chloroformem i ucięła mu genitalia

Gość olcka
on dowiedział się że dorabiam jako prostytutka i mam hiv, zostanę z niczym po rozprawie, a potrzebuje kasy na leki

Gość gość
:D bożżż co z ciebie za prosta tutka że siedzisz na kafe :

Gość gość
Myślicie że to dobrze o was świadczy? Niemiłe babska, same bezczelnie przeglądają telefony nie tylko swoich facetów ale również przyjaciół, a ich telefony to świętość... tak się zachowują fałszywe babsztyle co mają dużo brudu za uszami i trzęsą majtmi żeby ktoś się nie dowiedział... kłamczucha i hipokrytka to ich drugie i trzecie imię :P

Gość gość
...i nie mówcie że tak nie jest, ktoś kto nie ma nic do ukrycia sam ci da do ręki swój telefon, a fałszywiec aż się trzęsie na samą myśl o tym :P

Gość gość
Telefon to doskonały sposób na przekonanie się co do intencji i szczerości drugiej osoby, dotyczy to wszustkich, przyjaciół, partnerów i małżonków, to uniwersalny sposób :D

Gość gość
:D kto chce przeglądnąc mój tel ,proszę

Gość gość
przeglądanie czyjegoś telefonu to głównie domena kobiet, a ty autorko gdybyś miała czyste sumienie to nie stwarzałabyś problemu. :-D

Gość gość
Tia kobieta I sumienia, ja to sa k/u/r/w/y w znacznej wiekszosci I s****wa.

Gość gość
Na dodatek głupie, bo nie widzą problemu w sytuacji odwrotnej, dupią to swoje - to nie to samo, cymbalice bez wstydu i sumienia za grosz :D

Gość gość
Ta sama zdzira założy temat że przegląda swojemu facetowi telefon regularnie, więcej, że usuwała mu wiadomości i inne treści... pozostałe cymbalice jej przytakną że dobrze robi, że to wręcz obowiązek kobiety ;-)

Gość gość
To odmóżdżone tłumoki! :classic_cool:

Gość gość
Jak przegląda to znaczy, że nie ufa, a jak mu na to pozwolisz i nie zareagujesz odpowiednio to będzie robił to bez przerwy i będzie czuł się bezkarny :/

Gość olcka
Wlasnie najpierw sie wypieral i przysiegal a pozniej przyznal:O Zniechecil mnie do siebie Czy mam cos do ukrycia to juz moja sprawa To nie moj facet zebym sie tlumaczyla!!!!

Gość gość
to sobie dawaj telefon każdemu z domu, ja nikomu nie dam

Wiele razy kobiety tu pisały,że przeglądają telefony facetów czy mężów i niby nie ma w tym nic złego.Ale jak facet zerknął to już burak?Nikt nie powinien tego robić. W moim domu zarówno ja jak i mój mężczyzna trzymamy telefony na wierzchu,jednak nikt nikomu w nich nie grzebie.Nie mamy nic do ukrycia,więc nikt by się nie obraził ale nie czujemy takiej potrzeby sprawdzania.Po co?ufamy sobie wzajemnie.Oczywiście gdy jestem pod prysznicem albo mam ręce ubabrane podczas gotowania czy pieczenia ciasta to proszę mojego J.aby odebrał.ja również czasem odbieram jego telefon ale tylko na wyraźną prośbę.