Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DEPILACJA LASEROWA: woj opolskie

Polecane posty

Gość gość

cześć! szukam dobrego salonu do depilacji laserowej. w sensownej cenie, ale dobrze wykonane. No i chętnie bezboleśnie ;) lub delikatnie ;) Coś? Ktoś? Jestem z okolic opola więc chętnie te rejony :)

Gość adriana1990
ja wykonywałam zabieg w arkadii w opolu. bezboleśnie nie było, ale dla takich efektów warto pocierpieć ;)

Gość gość
jakie czesci ciala depilowalas i jaki to byl koszt

Gość adriana1990
ja depilowałam łydki i pachy. za łydki dałam jakoś 500 zł za jeden zabieg a za pachy koło 350. i po 2 zabiegach praktycznie włoskow było kilka na krzyż ;) a teraz chce 3 zabieg wykonać żeby całkiem pozbyć się problemu. no i potem pewnie co rok czy co kilka lat będę powtarzać, żeby mieć już zawsze spokój ;)

Gość gość
a jak to w ogóle wygląda? jak trzeba się przygotować? bolesne? efekty dobre? jesli mam już wydać pieniądze to chciałabym, żeby to było skuteczne. generalnie mam ciemne i bardzo mocne włosy i z tego co czytałam to na takie dziala najlepiej

Gość adriana1990
najlepiej będziesz jak sobie do nich podejdziesz, albo zadzwonisz to c***ani wszytsko powie co i jak, jak sie przygotować i odpowie na wszytskei pytania. :) troszkę boli, ale nie tak żeby się wytrzymac nie dało :) a efekty są więc to najważniejsze :)

Gość gość
ok :) dzięki wielkie na informację :) podzwonię, popytam :)

Gość gość
Mam do zaoferowania 20% rabatu na pierwszy zabieg depilacji laserowej (laserem diodowym Light Sheer) w Laser Delux na terenie całej Polski. Osobiście korzystam z usług salonu w Sosnowcu, panuje tam bardzo miła, kameralna atmosfera, zero skrępowania. Panie są sympatyczne i uśmiechnięte. Jeśli jesteś zainteresowana otrzymaniem rabatu napisz do mnie. Mój mail : madda.lena@o2.pl Na prawdę warto!

Gość Bezbolesna Depilacja Opole

Depilacja laserowa jest skuteczna i większości przypadków bardzo bolesna. Każdy kto był to usłyszał że nie boli a później gdy boli to, że jest to kwestia indywidualnego progu bólu bla bla bla. Mało kto wie że może być skutecznie i bezboleśnie tylko trzeba być w gabinecie gdzie zainwestują w laser medyczny. Jednym z nich jest Laser Firmy Alma. Są różne rodzaje z czego najnowsze są bezbolesne. Pracuję na laserze Alma Soprano Ice Platinum w gabinecie Smooth Skin w Opolu (https://smoothskin.pl). I mogę potwierdzić że jest bezbolesny a przez to można większą moc wykorzystywać do zabiegu co za tym idzie skuteczność jest bardzo duża niż w innych gdzie boli i trzeba zmniejszać moc aby przetrwać zabieg. I druga ważna sprawa - ten laser jednocześnie emituje 3 wiązki więc nikt nie może później powiedzieć że włos zrobił się jasny i dlatego nie zeszły wszystkie.
Reasumując. Chcesz bezboleśnie, skutecznie i pewnie wybieraj laser medyczny. Umów się na bezpłatną konsultację i sama się przekonaj czy jest bezbolesny i skuteczny.