Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oto rzeczy, które odrzucają mnie w wyglądzie mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

- małe stopy - małe dłonie - wąskie ramiona - szerokie biodra, pośladki jak u kobiety - wzrost poniżej 170cm - zbyt niska waga, tzw szczypior wysuszony - zbyt duża waga, miśki i tłusciochy fuj - podwójne podgardle - czerwony ryj od piwska i wódki - zólte zęby

Gość oreore
Kobieto, tematów na ten temat było bez liku. Wystarczy Prześledzić tematy w wyszukiwarce.

Gość gość
wyszukiwarka nie działa

Mnie osobiście odrzuca zaniedbany mężczyzna. I tyle w temacie :P Wyszukiwarka działa 🖐️

Gość gość
A mnie autorko odrzucają twoje: - duże stopy i dłonie - szerokie ramiona - płaski tyłek - wzrost poniżej 170 cm - nadwaga - pospolity ryj - krzywe zęby - no i brzydki zapach od którego mi się niedobrze robi i muszę wstrzymywać oddech

Gość gość
zapomniałaś o łysinie koleżanko, bo mnie osobiście to odrzuca, natomiast facet może być szczupły nawet suchy mieć zapadniętą klatę czy tam nosić okulary ale włosy musi mieć

Gość gość
Szerokie bioderka, łysa pała, zepsute zęby

Gość gość
moj facet ma sporo z tych cech i co mam go zostawic? tyle że on za wszystko placi, wiec nie jestem taka glupia bo drugiego takiego moge nie znaleźć... chyba lepszy brzydal co za wszystko placi niz przystojniak, ktory nawet za ciebie nie zaplaci za pizze, tylko bedziecie musieli po polowie sie dokladac.

Gość gość
lysina, brzuch, tradzik, wielki nos, przepita geba

Gość ona po po 30
Bzdury. Ja jestem jak na swój wiek dość fajnie wyglądająca osobą. Zadbaną, szczupłą blondynką, wykształconą i niezależna. Ostatnio poznałam faceta, który ma sporą nadwagę, dwa podgardla, żółty kolor uzębienia , i już lekko łysieje. I gdybym tylko mogła to straciłabym dla niego głowę , za jego charyzmę , charakter , poczucie humoru , pewność siebie, przebojowość i ten słodki ciepły głos. Wolałabym go od napakowanego mięśniaka bez polotu. ( Z góry przepraszam mięśniaków bo tez bywają fajni)

Gość gość
I gdybym tylko mogła to straciłabym dla niego głowę , za jego charyzmę , charakter , poczuc (...) Ale jak rozumiem nie możesz ? :) Ja też bym nie mogła, fffffuuuuuuuujjjjjjjjjj daj spokój z opisu tragiczny jest :O

Gość łysy z olsztyna
Łysy może mieć przystojniejszą facjatę od faceta z włosami więc przestańcie już tak jechać po łysych durne baby!

Gość gość
Ale ten koleś nie jest łysy, tylko "który ma sporą nadwagę, dwa podgardla, żółty kolor uzębienia , i już lekko łysieje. "

Gość gość
Po co ja się produkuje? ona po po 30 to stary obleśny prawik po 50