Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie jedziecie na wakacje?

Polecane posty

Gość gość

Szukam pomysłu, może Wasze plany mnie zainspirują :D

Gość gość
up up up

Gość gośćivvv
nad morze, znalazłam fajną ofertę jedynie 100zł za osobę z wyżywieniem przy samym morzu(30m), pokój z balkonem z widokiem na plażę.

Gość gość
Mieszkam na morzem - wczoraj byłam na rowerku na lansiarskiej trasie nadmorskiej to od Jelitkowa do Sopotu wyścigi -( tak orientacyjnie -) tak śmierdziało śledziem... Na wakacje to na Kaszuby lub mazury! Ja się szykuje na wrzesień na Chorwacje ale co z tego wyjdzie to nie wiem. Więcej niż 2 tyś nie uzbieram a chciałabym tak na 10 dni wyskoczyć nad adriatyk ;/ Niby autem jedziemy ale nie wiem czy na 10 dni starczy 2 tyś od osoby.

Gość turystka88
ja w tym roku wynajmuję jachcik: (http://czarterymazury.com/) i zwiedzam mazury ;) cudowny wyjazd się szykuje. Oby tylko pogoda dopisala :)

Gość mężatka81
a my w tym roku krótkie wakacje, bo tylko 4 dni, ale za to chcemy nie tylko odpocząć ale i wypiękniec ;) więc wybieramy się do spa :) znajomi byli w rezydencji spa&wellness nad wodospadem i są zadowoleni więc może i my tam pojedziemy ;)

Gość gość
No jachcik spoko sprawa - tylko uprawnienia trzeba mieć - patent żeglarza chyba tak? Były mąż mojej chrzestnej miał jachcik ale morski taki mały 4 osobowy raz płynęłam (tata mój ma patent) ale jakoś mnie to nie robi - najbardziej lubię dobra agroturystkę ze swojskim jedzonkiem i zwierzakami. Nie mam nikogo w rodzinie na wsi.

Gość gość
Półwysep Sorent, wybrzeże Amalfi. W końcu trzeba oprócz Kanarów i inne miejsca zwiedzić.

Gość turystka88
do gość: uprawnienia mamy ;) znaczy nei ja, ale mamy ;) pojadą z nami ;) no piękne polskie mazury, piekne jachty, byleby pogoda piękna była a będzie cudownie. I wyjdzie nas to cenowo korzystniej niż jakbyśmy za granicę pojechali żeglować

Gość papasailor30
też jadę na Mazury pod żagle, ale z biura OIS.Już nie mogę się doczekać.

Gość seleneczka
My lecimy we wrześniu do Turcji - wynajęliśmy sobie w Side hotel 5*. W sumie nie daliśmy tak wiele ponieważ w first minute kosztował nas 2400 zł a ma bardzo dobre opinie na holidaycheck. Teraz w weekend czerwcowy chcemy polecieć również gdzieś zagranicę ale czatujemy na last minute ;) Mąż chce Bułgarię albo Cypr. A ja objazdówkę po Gruzji albo Wyspy Kanaryjskie. Na co lepiej jest polować ?

Gość gość
Ja bym Bułgarie brała !

Gość seleneczka
Właśnie tanie są hotele do Bułgarii (widziałam,że w lastach za 1000 zł ze śniadaniami i obiadokolacjami - standard szczerze mówiąc taki sobie, jak w PL na poczatku lat 90-tych) ale tak się zastanawiam czy morze będzie ciepłe w połowie czerwca. Lubimy sobie z mężem popływać.

Gość gość
Do Ustki na cały miesiąc :) zresztą miejsce nieważne, uwielbiam morze!

Gość seleneczka
Wow - cały miesiąc? Dostałaś tyle urlopu?

Gość gość
Sama wydzielam sobie urlop ;)

Gość seleneczka
Ja w sumie też bo mam własną firmę ale bez pracy nie ma kasy :P Tak więc przerw większych niż tydzień sobie nie robię.

Gość gość
a ja mam uzbierane 5 tys. na wakacje, a pewnie i tak nigdzie nie pojade, bo co to za radocha jechac samemu

Gość gość
ja chce jechać gdzies w regiony południowej Francji, albo Szkocja, bo od lipca przeprowadzam sie do Anglii na stałe.

Gość gość
Ja juz btlam na Sycylii a 25/6 lece na Rhodos a potem kisze sie na wlasnym podworku bo mi sie paszport konczy ale mieszkam nad woda to dam rade

Gość gość
Polskie morze :) Zastanawiam się nad Sopotem w tym roku, wbrew temu, co niektórzy piszą. Dla odmiany chcemy sobie wynająć apartament, żeby mieć więcej prywatności. Zobacz sobie www.victus-sopot.pl .Ja bym sobie wzięła chyba taki a la kawalerka, tylko nie wiem czy znajdę.

Gość gość
Gruzja piękna ale tam w czerwcu srednio 13 dni pada wiec jezeli maz nie zdecydowany to sobie odpuść bo jak bedzie lalo to ci zycie zatruje.

Gość gość
Poszukaj cos na Gran Canarii w Maspalomas cudnie tam jest.

Gość gość
Cudnie to jest na Sardynii polecam . Na Wyspach Kanaryjskich tez bylam wiec mam porownanie

Gość gość
A w Maspalomas byłaś? Raczej nie bo nie porównywałabys go z Sardynią

Gość gość
A bylas na Sardynii widzialas te widoki ta plaze a Porto SErvo widzialas. Bylam dawno w okolicach Puerto RIco, poza tym nie mowie ze bylo zle czy brzydko bo bylo fajnie

Gość gość
Byłam na Sardyni i zgadzam sie z Tobą jest tam pięknie. Byłam tez w Puerto Rico mieszkałam w hotelu wbitym w skałe i podziwiałam ocean i spalone słoncem surowe krajobrazy. Jak pewnie pamiętasz Gran Canaria jest bardzo zróznicowana pod względem krajobrazu. Maspalomas to zupełnie inne klimaty wydmy, gaj palmowy cos zupełnie innego. Według mnie nie da sie porównać tych dwóch miejsc ale mysle, ze krajobraz Maspalomas jest po prostu wyjątkowy.

Gość gość
Ja wybieram w tym roku Kaszuby, hotel już mam zajety http://www.hotelspichrz.com.pl/ wiec nastawiam się na pełen relaks , odpoczynek ..juz niedlugo ;)

Gość gość
a ja na roztocze do miejscowości Majdan Sopocki

Gość gość
Bylam w tym roku na Gran Canarii a dokladniej Playa del Ingles. Nam sie podobalo, do oceanu 5min. Super spokojny pensjonacik, wzielismy bez wyzywienia i to byl dobry wybor, bo restauracje byly naprawde dobre, ceny korzystne i jedlismy kiedy i co vhcielismy. Zjezdzilismy cala wyspe, Maspalomas ladne. Zalezy co chce sie w urlop robic. Jak lezec caly dzien na plazy, to playa del ingles super. Lekki wiatr i fale ochladzaja. Jak mniej na plazy a wiecej aktywnie to polecam playa de mogan. Biala plaza, blekitna woda, super sie nurkowalo bo zero wiatru i fal alllee..na plazy patelnia! Uwielbiam slonce i myslalam ze dam rade szczegolnie ze mielismy taka plazowa muszle dajaca cien, ale powietrze wisialo i nie dalo sie wyrobic