Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LUTY 2015

Polecane posty

Gość gość

Witam, czy sa juz mamy z terminem na luty 2015? Ja dzisiaj sie dowiedzialam, ze w lutym po raz kolejny zostane mama. Staralismy sie 14 mies i w ostatnim mies stwierdzilam, ze to juz koniec, pogodzilam sie z tym, ze nie bedziemy miec wiecej dzieci, a tu dzisiaj niespodzianka. Test zrobilam tydzien po terminie @ bo nie moglam uwierzyc ze moglo sie udac. Takze jak najbardziej podpisuje sie pod tym, ze odpuszczenie dziala;-) Czekam na kolejne lutowe mamy!

Gość gość
Hej:)gratuluje! ja tez mam termin na luty, wyliczylam sobie ze gdzieś na 7:) Tez staraliśmy sie z mężem, ale krócej niż Wy, bo 8 mc, ale i tak juz powoli byłam zrezygnowana że sie nam nie uda. Bardzo sie cieszę i mam nadzieję, ze bedzie wszystko w porządku. A to bedzie Wasze pierwsze dziecko?

Gość gość
Ok, doczytalam, ze po raz kolejny będziesz mamą:) szukałam tego tematu, bo w nocy, jak nie umiałam zasnąć czytałam kafe, ale nie chciało sie mi odpisywać a teraz to tylko tak pobieżnie zerknęłam. Nie wiem czy w ogóle jeszcze jesteś autorko tematu, ale moze nas sie wiecej znajdzie:) A Twoje dziecko czy bądź dzieci w jakim wieku są? Bo my mamy 2 letnią córeczkę.

Gość gość
Jest tu jakaś mama na luty?

Gość gość
ja:) dzis mam paczatek 6tyg, termin na ~5luty

Gość gość
Witam i gratuluje :) mnie wyszło ze termin mam na 7 lutego,ale obliczyłam to sobie sama. Byłaś juz u lekarza? Ja mam termin u gina dopiero na 1 lipca będę wtedy w 8 tygodniu i zastanawiam sie czy to aby nie za późno. Lekarka mówiła ze nie, tylko jakbym czuła sie nie tak to mam przyjść wczesniej.

Gość Gaga gaga
Jà tez, termin na 11-18 luty;) pierwsza wizyta u lekarza w przyszly wtorek potwierdzic akcje serca:) Staralismy sie 6 miesiecy, a udalo sie po pierwszej inseminacji - trafiony,zatopiony!:)

Gość paulinka9191
A ja mam na 1 luty:-) we wtorek ide do lekarza. Okres spóźnia się 12 dni:-) a o dzidzie staralismy się ponad rok:-(

Gość gość
witam. gratulacje dla przyszłych mam Ja mam termin 10-14 luty wczoraj zrobiłam test i nadal nie mogę uwierzyć że sie udało :)

Gość Gaga gaga
Jà wiem od tygodnia i dalej nie moge uwierzyc ! :)

Gość gość
dziewczyny zapraszamy na forum LUTÓWKI 2015 bedzie nas wiecej :)

Gość gość
witam, ja się dołączam! mam termin na 14 luty. To moja druga ciąża. Do gina wybieram się 3 lipca, żeby serduszko już biło.

Gość wer26
Cześć dziewczyny ;) Czy mogę się przyłączyć? W środę będę w 8 tc a co za tym idzie termin na około luty. Karta ciąży dopiero za 2 tyg. Na następnej wizycie. Martwi mnie tylko to, że poza brakiem okresu nie mam żadnych objawów. Lekka tkliwość piersi, częstsze siku ale nie bardzo i tylko tyle... A wy jakie macie objawy?

Gość anusiaa30
Witajcie, ja mam termin na 18 lutego...;)

Gość aaasiek1985
Witajcie mamuśki :) Ja mam termin wg USG na 15 luty. Jestem bardzo szczęśliwa, tym bardziej,że to moje pierwsze dziecko. Dodatkowo pierwszą ciąże poroniłam więc teraz pełnia szczęścia. Kończę 11 tydzień i narazie wszystko OK. A co u Was jak się czujecie ?

Gość gość
witajcie ja mam termin na 12 luty juz nie moge sie doczekac to moja 2 ciaza ;)

Gość gość
termin na 27 lutego :) 2 ciąza :)

Gość gość
Tak jak pisałam wcześniej, termin mam na 18 luty. Jest to moja trzecia ciąża i mam nadzieję, że tym razem wszystko będzie dobrze...:) Mam 37 lat, gdyby chciałby ktoś popisać na priv to serdecznie zapraszam...:) anusiaa30@o2.pl

Gość gość
Hejo odswiezymy watek.mamusie jak sie czujecie???

Gość gość
Hej! A kiepsko da sie wyczuc ze juz koncoweczka! Malenka sie wypycha, rozpycha kopie po zebrach! Nic mi!sie nie chce miglabym caly czas spac. Termin na 13 luty!

Gość gość
juz niedługo!!! czas pędzi jak szalony! :) na szczescie

Gość gość
dolaczcie do lutowek 2015