Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana klientka marketu

Siedze i płaczę

Polecane posty

Gość załamana klientka marketu

Dziś w pewnym hipermarkecie zostałam w straszny sposób obsłuzona w kasie. Najpierw kasjerka strasznie się guzdrała, potem rzucała moimi zakupami z tasmy na miejsce do pakowania, nie powiedziała ani dzień dobry ani do widzenia. I jeszcze miała naburmuszoną minę. DLaczego takie chamstwo się teraz zatrudnia?

Gość gość
Ojej, co za świat! Ale nie załamuj się, jestem tu i trzymam cię za rączkę, masz we mnie wsparcie!

Gość poli31
trzeba było jej zwrócić uwagę,że trochę milsza też by mogła być a twoje zakupy to nie siano którym można rzucać

Gość gość
to jeszcze nic co Cię zbulwersowało :) kiedyś bylam przy kasie i kasjerka zaczęła rzucać moimi winogronami i krzyczeć do mnie -na pewno tu jest więcej niż 5kg i skąd pani sobie wzięła taką cene ,co to ma być ,jestem nieśmała z natury więc spłonęłam na czerwono,ludzie w kolejce na mnie patrza podejrzanie ,makabra ,a miałam na 100% 5kg i cena była na 100% 90gr za kg ,była taka obniżka na sklepie może z 20minut dopiero ,mówie do niej ,prosze zważyć winogrona i prosze sprawdzić cene ale jej sie nie chciało du.y ruszyć ,poszlam roztrzesiona ale jak doszłam do siebie to sie wrócilam i podeszłam i poprosiłam albo mnie przeprosi albo z kierownikiem poprosze to wtedy mnie przeprosiła ale co z tego jak nie mogłam dojść do siebie po tym