Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham mlodsza

Polecane posty

Gość gość

zakochalem sie w bylej kursantce, ja 38, ona 20. wiem, ze przez te 2 lata znajomosci i przyjazni miedzy nami ona ciagle mnie kochala, nic jej nie powiedzialem, jestem w separacji, zdradzala mnie. czy takii zwiazek sie uda, powiedziec jej i zaczac nowe zycie z 2 kobieta?

Gość gość
Zastanów się czy ty naprawdę ją kochasz, czy to tylko zauroczenie, może teraz kiedy jesteś w separacji potrzebujesz kogoś bliskiego a wiesz, że ona cie kochała więc jesteś jej pewien. Kiedy coś w naszym życiu się zmienia często nie myślimy racjonalnie i podejmujemy decyzje pod wpływem emocji.

Gość gośćmkkkkkkkm
może najpierw się rozwiedź

Gość gość
co innego gdyby miała 30 lat ,ale 20

Gość gość
mamy podobne poglady na zycie wiec bysmy sie dogadali. dobrze sie czujemy w swoim towarzystwie, zalezy mi na niej. powiedziec jej prawde? nie wystraszy sie? planuje rozwwod.

Gość gość
masz stracha przed samym sobą :D

Gość gość
nie tylko nie chce jej wystraszyc, zrobic czegos za szybko

Gość gość
Nie no, zastanów się człowieku, przecieżna dobrą sprawę ta dziewczyna mogłaby być twoją córką:-( Może lepiej znajdźsobie jakaś w okolicach 30stki

Gość gość
A przepraszam ze zapytam, ale czy spaliście ze sobą????

Gość gość
widze w niej kobiete, nie corke. nie, nie spalem z nia, nie chodzi mi tylko o 1. a poza tym jest dziewica.

Gość gość
co w niej widzisz takiego, czym ciebie tak ujęła..niewinność, brak problemów, beztroskość

Gość gość
jest niewinna, czysta, uczciwa, odpowiedzialna, troskliwa, bezinteresowna, oczywiscie ladna... moge tak wymieniac, nie czulem czegos takiego do zadnej kobiety, chcialbym z nia trwalego zwiazku, domu, dzieci.

Gość gość
facet powaznie mysli, wiec czemu nie, a jaki seks z nia bedzie mial ;-))

Gość gość
a ja wam powodzenia zycze

Gość gość
do dziela chlopie

Gość gość
daj spokoj dziewczynie - jest mloda i po co jej taki stary facet??? dziewczyna mowe zauroczyla sie w starszym facecie, ale nie wciagaj ja do tego bagna. zreszta i tak zostawi cie za kilka lat jak przestanie leciec na niby starszego, ustanowionego faceta, bo sama bedzie ustawiona. Roznica jest ogromna na tym etapie zycie, a zreszta na kazdym.

Gość gość
a ja mysle, ze jak im zalezy, to moga sprobowac ;-)

Gość gość
Niech próbuja, ale mysle ze za kilka lat to moze być różnie z tą ich miłością i wzajemnym zauroczeniem.

Gość gość
Myślę, że powinieneś jej powiedzieć, najgorsza jest niepewność...Niczego nie ryzykujesz, a możecie być razem szczęśliwi :) Swoją drogą, chciałabym, żeby mój partner się tak o mnie wypowiadał, jak ty o tej dziewczynie...Powodzenia :)

Gość gość
a ja mlodszego

Gość gość
Wprawdzie jestem z facetem starszym o 12 lat ale to uczucie nasze ciągle trwa. Mamy - Ja 36 on 48 lat To nie jest zwykła chemia a prawdziwe uczucia, troska, zaufanie i czułość które trwają już wiele lat My zanim doszło do zbliżenia 3 lata się poznawalismy i to jest klucz do udanego związku Kiedy od razu jest seks zanim ludzie się lepiej poznają związek może nie przetrwać

Gość gość
w zyciu roznie bywa

Gość martynika13
Mam 41 lat i do wczoraj byłem z kobieta mlodsza o 17 .Poznalismy się kilka miesięcy temu ,walczyłem o nia z calych sil ,wybaczalem wszystkie bledy bo miałem nadzieje ze wszystko powoli zaczyna się ukladac.Zostawilem zone dzieci odwrocilem się od całej spolecznosci liczy się tylko ONA .Rodzina się odemnie odwrocila i wcale się im nie dziwie.Kiedy spytałem ja czy mnie Kocha ,to powiedziała ze dopóki nie będzie pewna to mi tego nie powie.No i pewnego dnia stało się ni z tad ni z owat szepnela dotykając ustami moje usta KOCHAM CIE.Co dnia powtarzala to samo kocham,kocham i ze jest jej cudownie ze jestem najwspanialszym facetem jakiego znala.A teraz, spedzilismy weekend razem i nagle doszla do wniosku ze nie jest pewna swoich uczuc i po prostu odeszla.Z MILOSCI do niej jestem wstanie zrobić wszystko poswiecic nawet bez niej i tak nic nie warte swoje zycie .Nie wiem jak dalej potoczy się to wszystko i jak długo będzie trwalo moje zycie,ale gdy to pisze to serce mi peka a lzy zalewają klawiaturę.Jedno jest pewne nigdy w zyciu nikogo tak nie Kochalem i już na pewno nie pokocham.Pytanie .Walczyc resztkami sil,czekac czy po prostu odejść na zawsze. KOBIETY PAMIETAJCIE ZE MY TEZ MAMY SWOJE UCZUCIA!

Gość gość Kasia
odradzam,kiedy będziesz miał 60tkę ona zaledwie 43 i będzie jeszcze całkiem atrakcyjną kobietą a ty już starym dziadkiem.Kobieta w takim wieku jest jeszcze ciekawa przygód i udanego seksu a ty w wieku 60 lat możesz jej zaoferować seks raz na miesiąc i ciepłe bambosze w bujanym fotelu.Obym się myliła.

Gość gość
Jesli z zona ci sie nie ulozylo to czemu nie:-) jesli dzuewczyna cie kocha to idz do niej i jej to wyznaj:-) a zona to sie nie przejmuj bedziesz mial lepsza. I do tego mlodsza:-)

Gość gość
Ze statystyk wynika ze zwiazki ukladaja sie wlasnie gdy mezczyzna jest starszy nawet o 13lat od partnerki.... i sa szczesliwe. Za to zwiazki wiekowo rowne szybko sie rozpadaja i do tego jeszcze za mlodu jak zbyt wczesnie wychodzi sie za maz.

Gość MARTYNIKA13
opuscila mnie na zawsze i pobiegla prosto do innego .powiedziałem jej ze się zabije i chciałem.Ba nadal chce a ona zadzwonila po policje przyjechali niestety na czas.Pytanie tylko czy dla takiej dziewczyny warto umierać. większość na pewno napisze ze nie,nie ta to inna.A w d***e prawda albo ta albo żadna.W ciągu kilku dni stalem się wrakiem człowieka a ona swietnie się bawi u boku innego i cierpienie innych ma w d***e. ALE mimo wszystko zycze jej szczęścia i wspulczuje temu co z nia będzie.nie wiem może będzie kiedyś chciała wrocic,tylko pytanie czy ja jeszcze będę PRZEPRASZAM MARTI ALE CALE MOJE ZYCIE TO TY