Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym być bogata, żyć na poziomie w willi, a nie jak bydło w bloku ehh

Polecane posty

Gość gość

To smutne, nie chce byc jak większość Polaków, prowadzić takiego nędznego życia, zyc w bloku, na kredyt, jak jakis żyd w obozie z resztą hołoty za scianą, wrzeszczącymi bachorami za scianami, z widokiem na czyjs balkon czy okno. To masakra, zwierzęta zyją czest lepiej. Ciagle to samo, praca jak wół na jakiegos chama z korporacji, żarcie z biedronki, wakacje raz w roku w śmierdzącym egipcie, w niedziele robienie z siebie debilki w kościele, sluchanie dewianta w kiecce a potem spowiadanie sie mu, oddawanie dziecka by je ochrzcil a jak nie to rodzina cie zajedzie plotkami na smierc. Co za nędza :( chcialabym miec piekny ogromny dom, basen, ogrodnika, kucharke, gosposie ktorą traktuje jak członka rodzina, wielki ogród, piekny samochod, chce z moim facetem podrózowac raz Monako, raz Hong Kong, sylwester w Rio albo Paryzu, miec czas na wszystko, zyc jak w telenoweli brzuchem do gory, miec czas na pasje i hobby, zycie bez stresu :( to moje marzenie

Gość gość
taa gosposię :D ta,by spobie poradizła nie tylko z całym domem ,ale i z Twoim facetem :)

Gość gość
patrz i podziwiaj :classic_cool: :) ktoś musi mieszkać w bloku inni mają domy

Gość gość
Pewnie słabo wyglądasz, że jeszcze nie masz bogatego faceta.

Gość gość
mieszkanie w bloku też ma plusy, mniej sprzątania.nie trzeba zatrudniac służby :)

Gość gość
Gosposia oczywiście starsza, kobieta po 40-50tce, samotna lub z rodziną. W Polsce niestety jest niewielu bogatych facetów, większość to zwykli pozerzy na kredytach, jeden podpis i wylatują ze stołka, to zadna partia, zostaje srodowisko przestępcze, ale...to tez niepewny los, tacy faceci na pewno są agreswyni i niezrownowazeni, zabijają bez powodu, biją i gwałcą.

Gość gość
Też bym tak chciała... najlepiej wygrać w totka, albo jakiś spadek pokaźny dostać. Tyle, że ciotki w Ameryce nie mam :) A męża bogatego bym nie chciała. W pracy stykam się z różnymi klientami, bogatymi również. Bogaci faceci to zadufani w sobie egoiśc****atrzą z góry na każdego, kto ma mniej kasy od nich. Jako żona byłabym zawsze ta gorsza, nawet jakbym miała wszystko (chodzi o rzeczy materialne) to i tak z pewnością by mi to wypomniał kiedyś...

Gość gość
najlepiej byc bogatą kobietą a na męża miec jakiegos zwyklego przystojniaczka, mechanika, budowlańca, muskularnego ogrodnika w ogrodniczkach na szelki :classic_cool: tacy nie są zepsuci

Gość gość
Najlepiej mieć kasy w sam raz, tzn. nie klepać biedy, ale też żeby nie odwaliło od niej za bardzo i zarabiać podobnie do męża. Ja jako kobieta też nie chciałabym bogatego, sama będąc biedną, bo czułabym się gorsza, nawet jeżeli on by tak nie uważał.

Gość gość
najlepiej byc bogatą kobietą a na męża miec jakiegos zwyklego przystojniaczka, mechanika, budowlańca, muskularnego ogrodnika w ogrodniczkach na szelki cool.gif tacy nie są zepsuci oj są zepsuci... ja bogata nie jestem, ale miałam faceta budowlańca. Przystojny był, owszem, muskularny też, opalony, z wyglądu ciasteczko. Ale prostak, cham, w dodatku pies na baby, bo wiadomo jak przystojny, to się za nim oglądały, a on jakoś nie mógł się im oprzeć :P

...W Polsce niestety jest niewielu bogatych facetów... Są :), tylko żaden porządny, bogaty facet, nie dotknąłby takiego pustaka jak ty, nawet sztylem od miotły, nie mówiąc już o umawianiu się, lub czymś więcej. A w blokach mieszka bardzo dużo ciekawych i porządnych ludzi, zresztą mój bardzo bogaty kolega, również mieszkał do trzydziestki w bloku :) i nigdy na to nie narzekał :) . Porządny człowiek odnajdzie się wszędzie, a śmieć zawsze będzie żył iluzją i kłamstwem :( .

Gość gość
Polaczki myslą, ze jak ktos zarabia 30 tys miesiecznie to jest bogaty :D buhaha

Gość gość
brzydale :classic_cool:

Gość xcp
pieniądze nie dadzą ci szczęścia. może sama się o tym przekonasz, tak jak ja.

Gość gość
przeciez ty jesteś na poziomie slumsów, ani wychowania ,ani wykształcenia, słownictwo z rynsztoka, po prostu dno. Pomysl że w bloku, willi, domku trzeba byc prawdziwą panią domu, miec jakąs klasę a potem wymagania...zresztą kto by poleciał na takie coś? a sama raczej tego nie osiągniesz

...Polaczki myslą, ze jak ktos zarabia 30 tys miesiecznie to jest bogaty... Owszem, osoba zarabiająca 30 tys miesięcznie jest w Polskich realiach bogata. Mój kolega zarabiał troszeczkę więcej, mieszkając w bloku, a wyroby jego fabryk znajdziesz w każdym sklepie w Europie (oczywiście w Polsce też :) ).

Gość gość
ludzie mieszkajacy w bloku nie sa bydłem