Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tak się zastanawiam po co mi dziewczyna

Polecane posty

Gość gość

jak są prostytutki? przecież tylko o seks mi chodzi. dziewczyny tu wyjeżdżają że to żałosne, ale ja uprawiałem kiedyś seks "za darmo". i wiecie co? szkoda czasu na to, ciągle starania, udawanie że zależy, znoszenie fochów, randki, spotkania ze znajomymi, wydawanie kasy itp, a tak mam tylko seks bez angażu, płace za to czego chce konkretnie, nie korzystam - nie płace, mam duży wybór kobiet, nie muszę robić to z jedną, jestem wolny, a z racji że też nie chce mi się szukać dziewczyny do niezobowiązującego seksu, może i tak ciężko by było kogoś poznać to i tak prostytutki są lepsze, i nie muszę zaspokajać kobiety, lizac ci/pki, pieścic jej, rozgrzewac, trochę egoista ze mnie, ale cóż moje życie, młody nie jestem, mam 28 lat, więc wiem czego chce

Gość gość
więc prawiki, bierzcie przykład

Gość gość
a uczucie?

Gość prawaręka po co ci baba
nie bąz głupi :D słuchaj mnie niżej

Gość gość
w uczucia to ja wierzyłem jak miałem 18 lat, głupi byłem, życie nauczyło mnie czegoś innego

Gość gość
ręka nie zrobi loda prawiku, warto zasmakować kobiety, nie codziennie ale co najmniej raz w tygodniu

Gość gość
up

Do 12 czy tam 13 roku życia nawet nie spoglądałem na dziewczyny, a nawet odpychały mnie - co innego na mężczyźni, fascynacja Wołoszańskim, nazistami, odkrywcami, aktorami itd. Gdyby nie wrodzona seksualność i podatność na piękno i ubóstwianie ich ciała dziewczyny absolutnie by mnie nie obchodziły. Uważam też - co zresztą jest faktem obiektywnym - że kobiecość to tylko i wyłącznie ciało i głos - nic więcej.

Gość gość
tp