Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradziłem dzisiaj żone, nie mam wyrzutów sumienia

Polecane posty

Gość gość

:)

Gość gość
Wchodzę w temat, spodziewałam się jakiejś historii, opisu, a żałosny c\wel nie potrafi nawet pięciu zdań napisać czemu zdradził, z kim zdradził itp... hehe nie martw się palancie, żona i tak za kretynem nieukiem, który pisać nie potrafi, plakać nie będzie 🖐️ Stać ją na lepszego faceta. Jak widać spe\rma rozpuściła ci mózg i nawet kilku zdań nie umiesz napisać 🖐️

Gość maczo franz
Każdy prawdziwy facet zdradza lub zdradził swoją żonkę. Tylko picze nie zdradzają.

Gość gość
Autorze Ty jeszcze tego nie kumasz, jeszcze nie wiesz że właśnie zapaliłeś lont do bomby która rozsadzi twoje małżeństwo, destrukcja się zaczęła i będzie postępować aż wszystko się zawali. To w tobie będzie postępować destrukcja i ogarnie twoją żonę i całą relację małżeńską, podkopie pozytywne uczucia i zniszczy bliskość i więź , nie tylko namiętność i szczęście w sypialni. Tak naprawdę to twojego małżeństwa już nie ma bo agonia się zaczęła. Najbardziej odpowiedzialnym czynem teraz dla ciebie jest zakończenie małżeństwa aby żona zdążyła wyleczyć się z ciebie i od nowa ułożyć sobie szczęśliwe życie z bardziej myślącym mężczyzną. Nie pozdrawiam cię autorze , bo z takimi jak ty nie warto nawet ....