Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja dziewczyna i seks

Polecane posty

Gość gość

Witam was wszystkich. Bardzo was proszę abyście mi doradzili bo już sam nie wiem co robić. :( Jestem z moja dziewczyną już 4 lata i mamy razem po 19 lat. Nie jestem jakimś zboczeńcem tylko po prostu uważam że nadszedł wkońcu ten moment by zacząć uprawiać seks. Moja dziewczyna ogranicza się tylko do rozebrania (choć i tego się wstydzi) , całowania i do dotykania naszych intymnych miejsc. Seks czy jakieś sprawy oralne nie istnieją. Ostatnio miała zacząć używać tabletek antykoncepcyjnych ale już mi powiedziała że nei jest jeszcze gotowa i nie będzie ich kupować. Proszę doradźcie mi bo bardzo kocham moją dziewczynę ale na dluższą metę życie w takim związku jest chyba nie możliwe a już te 4 lata czekam :(

Gość gość
prosze o odpowiedzi :)

Gość gość
Jak nie jest gotowa, to nic nie zrobisz. Jesli zaczniesz naciskac,a ona ulegnie, moze sie zdarzyc, ze seks nie bedzie jej cieszyc. Jesli oczekujesz udanego seksu, to tylko z osoba, ktora tego pragnie . 19 lat to wcale nie najwyzsza pora na inicjacje. Dowiedz sie dlaczego zwleka. Moze ma jakies obawy (np. ciaza, nawet przy antykoncepcji hormonalnej moze sie zdarzyc wpadka), ktore moglbys jej pomoc rozwiac.

Gość gość
Ale bym sie śmiał jakby Ciebie zwodziła, kazała Ci czekać, a poza plecami jepała się z jakimś innym, starszym kolesiem :D a wiedz że to wcale nie są odosobnione przypadki ;-)