Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu!

Polecane posty

Gość gość

Witam miesiąc temu kochałam się z chłopakiem po raz pierwszy, bylo to 3 dni po okresie. Zabezpieczylismy sie prezerwatywą, ale w pewnym momencie zauważyl że pekła znaczy jak juz nie był we mnie. Nie jestem pewna czy moja błona została przebita bo nie wystąpiło żadne krwawienie ani nei czułam jakiegoś duzego bólu. Lecz niepokoi mnie fakt iż okres spoznia mi sie juz jakies 4 dni a cały czas boli mnie podbrzusze i nie wiem co mam o tym myslec??

Gość gość
Napisz jak głeboko w ciebie wchodził.

Gość gość
Własnie niezbyt głęboko bo nie czulam dużego bólu, mial problem z erekcja i jak już się udało to może z trzy razy wszedł i potem powiedzial że pękla prezerwaywa ale to jak próbowal ją poprawić bo się zsunęła Ale cały czas nie mam okresu może to z nerwów i z tego ze tak na niego czekam??

Gość gość
moim zdaniem jestes w ciazy, nie trzeba wejsc głeboko zeby zajsc w ciaze moze tuz nawet przy wyjsciu wystapic wytrysk zeby zajsc albo plyn przed wytryskiem

Gość gość
3 dni po okresie teoretycznie mogłaś już mieć dni płodne - zależy to od długości cyklu, dlatego ciąża bardzo możliwa