Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozmiar m jest dla grubasów

Polecane posty

Gość gość

jak jestem w sklepie i zobaczę spodnie czy bluzkę rozmiaru 38 to zawsze są takie wielkie, spodnie to już w ogóle jak dla grubasa. śmieszy mnie jak ktoś mówi "mam normalną figurę, noszę m". to nie jest normalna figura ;/

Gość gość
Ile masz lat? Nie pytam złośliwie.

Gość gość
a to ma jakieś znaczenie?

Gość gość
Tak.

Gość gość
Ja mam rozmiar M i mi się wydaje że to normalny rozmiar. To ja nie wiem wszyscy mają nosić XS?

Gość gość
no nie wiem wg mnie rozmiar m to juz sygnał że coś jest nie tak. już się zbliżasz do tej grubej figury bardziej niz normalnej.

Gość gość
Tym, które noszą 32 bo są płaskie może się tak wydawać bo są płaskie i mają męskie sylwetki. Mam 70G i fakt, wejdę w S, ale po co nosić się tak wulgarnie na codzień...

Gość gość
36 ideał a 38 grubas? Ty płasko k***o! :D

Gość gość
Tym, które noszą 32 może się tak wydawać bo są płaskie i mają męskie sylwetki. Mam 70G i fakt, wejdę w S, ale po co nosić się tak wulgarnie na codzień...

Gość gość
Aha czyli już należę do grubasów? Kochana po M jest rozmiar L, XL,XLL. No te dwa rozmiary ostanie to chyba należą do osób puszystych nie sądzisz ? Nikt mi nie wmówi, że rozmiar M jest przeznaczony dla grubasów.

Gość poziom0
oczami faceta to w portkach rozmiaru 38 wyglądasz jak pasztetowa a w sukience rozmiaru 38 wyglądasz szczupło i bardzo kobieco , namawiam do przemyślenia

Gość gość
Przemyślenia tego, że lubisz chłopców? Twoje życie.

Gość gość
ideal to 32 ewentualnie 34. 36 to już niezbyt, 38 zaczyna się grubość a o 40, 42, 44 itp to szkoda nawet myśleć

Gość gość
Leczcie się. Nie każdy jest drobny, są osoby, które bez tłuszczu mają dosyć szerokie biodra i w 36 spodnie nie wejdą... Za to (nie mówię o wszystkich) rozmiar s noszą wieszaczki :P

Gość gość
Sorry mój facet nie uważa mnie w spodniach w rozmiarze 38 za grubą świnie. Zastanów się co piszesz.

Gość gość
sorry, laleczko, ale można nosić M i mieć szczupłą figurę. W bluzkę rozmiaru S która się nie rozciąga się nie zmieszczę, a jestem szczupła.

Gość poziom0
jakich chłopców, co Ty pierdzielisz ?

Gość gość
Lepiej trzymać się tego 38 i ćwiczyć, mieć wyrzeźbione ciało niż chudnąć i tyć na zmianę dietą "cud" co 2 minuty na kiblu...

Gość gość
Ideał 32 z 75A i 85cm w biodrach, WOW Sexy :D

Gość gość
Lalka poczytaj sobie tabelki rozmiarów i poszukaj po internecie co się chłopakom podoba, z desek bez bioder i pupy (nie możesz mieć bo i jak) się śmieją. Potem pisz prowokację.

Gość gość
Ktoś mądrze napisał na górze, że jest szczupła i nosi M. Trzeba też popatrzeć na inną rzecz... każda kobieta ma inną figurę.

Gość gość
Przede wszystkim - rzeczy są szyte w tak zwanych "uniwersalnych" rozmiarach. Można mieć płaski brzuch, ale szerokie biodra czy większe uda i nosić spodnie 38, albo spory biust i mieć ten sam problem. Lepiej kupić ubranie za duże niż gdyby miało się marszczyć czy uciskać.

Gość gość
XS to dla dzieci albo tych wychudzonych?

Gość gość
Znam taką co nosiła 38 jak była gruba... Teraz ma 32. Wygląda teraz jak facet, na serio. Już lepiej wyglądała za grubaski chociaż miała cycka i trochę tłuszczu na d***e, bo teraz talia i biodra są na tej samej szerokości :(

Gość gość
zalezy o jakiej albo raczej czyjej rozmiarowce mowimy, bo jezeli mowimy o takich sklepach jak H&M gdzie rozmiar M (38) jest na osoby 180 i szerokie w ramionach na 100cm (mimo, ze patrzac na nie widzimy plaski brzuch i smukle uda) to mozna powiedziec, ze osoba, ktora ma zaledwie 1.40 w kapeluszu utopi sie takiej bluzce.

Gość gość
No pewnie , że XS jest dla dzieci lub dla lasek chudych jak deska. Ani to cycka nie ma ani nic. Głupio się pytasz. Weź idź do sklepu i weź pierwszą lepszą szatkę z numerem XS i sobie zobacz, jak masz jeansy i nogawki to przecież takie chude , że ręka ci się zmieści tylko.

Gość gość
z tego co tutaj wyczytałam to mam wrażenie że młode dziewczynki tutaj siedzą i się wychylają na temat o którym nie mają pojęcia, i nasrane w głowie. dlaczego nie są zlinczowane w wątku przez kobiety? bo to jest zbyt żałosne by w taką dyskusję wchodzić. młodzież sb teraz szybciej dorasta i chcą wyglądać spoko, mają mikroskopijne rozmiary w sieciówkach ale niech sie nimi przytkają i nie obrażają. facet chce deske to pójdzie do tartaku. rozmiar S jest sexy ale rozmiar M też jak najbardziej i to nie jest żadna grubość otyłość czy jeszcze coś. mają to co kobieta ma mieć kawałek tyłka i piersi i na to samiec leci !