Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Biedny MEGAPrzystojniak CZY Bogaty brzydal? Kogo wybrałaby typowa Polka?

Polecane posty

Gość gość

Biedny MEGAPrzystojniak (w dodatku z dobrym sercem) CZY Bogaty brzydal (drań, cham zachowujący się jak pępek świata)? Kogo wybrałaby typowa Polka? bo ja niestety mam obawy że tego bogacza :o

Gość gość
Wybierze bogacza, bo baby to niestety materialistki. Dopiero jak się sparzy na takim bubku, dostanie w kość i nabierze trochę doświadczenia, pokory, to dopiero potem zacznie zwracać uwagę na charakter, dobre serce. Uroda kwestią względną.

Gość julka19xx
bogatego sie naciagnie na alimenty a przystojny tylko na sex.Na dluzej obaj odpadają.

Gość gość
ja bym wybrała tego biednego przystojniaka i dobrego człowieka, i tyle w temacie, czyli od każdej reguły jest wyjątek bo ja nie jestem materialistką

Gość gość
nie wiem czy jestem typowa czy nie, ale wybieram mega przystojniaka ;) o skandynawskim/nordyckim/słowiańskim looku 🖐️

Za bogatego wyjdzie za mąż (bez intercyzy :D :D :D ), a pięknym i dobrym zaopiekuje się :D i będzie mu w łóżku opowiadać, jakie to życie jest wobec niej okrutne :D .

Gość gośćWwa
Bogatego brzydala, niestety przekonałam się w życiu wiele razy,że hajs to podstawa.

Gość gość
Niech zgadnę, laska zostawiła cię dla bogacza i masz kompleksy? Nie pomyślałeś o tym, że więcej ich łączy? Nie używaj zwrotu 'typowa Polka', obrażasz własną matkę.

Gość gość
to super :) pewnie bym na Ciebie poleciała, gdyby nie to,że mam już mój ideał :) 😍 jest megaprzystojniakiem (dla mnie, dla innych może nie) ale biedny raczej nie jest, ma też dobre serce :)