Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polacy sa bardzo dumni

Polecane posty

Gość gość

Ze swojego chamstwa. Jaraja się tym ze pyskuja i ze sa tacy wyszczekani. Nie wiedza ze to nie prowadzi do niczego dobrego. Rodzi agresję i nienawiść, blokuje ludzi, budzi chęć zemsty, jest destruktywne w każdym wymiarze. Nie rozwiązuje problemów tylko je nasila.

Gość gość
100% prawdy

Gość gość
Mam w pracy styczność z petentami. Jak ktoś ma jakiś nietypowy problem i próbuje go rozwiązać spokojnie i grzecznie to robię wszystko co w mojej mocy żeby mu pomóc, tłumaczę dokładnie co i jak, nawet dzwonię do innych wydziałów żeby się dopytać w tej konkretnej sprawie czy pospieszyć (choć to poza zakresem moich obowiązków). Ale jak ktoś przychodzi do mnie "z mordą" to jego bardzo pilna sprawa ląduje na samym dnie jakiejś zapomnianej szuflady i jest rozpatrywana na samym końcu :D Decyzja jest wydawana ostatniego dnia terminu jaki wyznaczają nam ustawy i rozporządzenia :D Zazwyczaj dzwonią jeszcze z dziesięć razy w międzyczasie, awanturują się, wyzywają, grożą skargami i nie wiadomo czym... Ale ja działam w 100% w zgodzie z przepisami, jestem dla nich uprzejma więc mogą mi nakichać :D Nie wiem za kogo oni się mają. Na szczęście to odosobnione przypadki. Reszta rozumie, że ma przed sobą człowieka równego sobei a nie niewolnika.