Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozpoznać czy to prawdziwa miłość?

Polecane posty

Gość gość

Jak rozpoznać czy trafiłam na faceta, który zostanie moim mezem. Jestem w związku, szcześliwa on też. Kochamy się. Tylko czy to nie minie po 5 latach? Tyle się słyszy o rozwodach i zdradach...

Gość limonka2112
Mam 29 lat i przyznam ci sie, ze zakochalam sie w zyciu trzykrotnie... w zyciu nie jestes niczego pewna, to chore tkwic w zwiazku kochajac inna osobe... wiec ludzie rozwodza sie.

Gość gość
A było to takie zakochanie ze zrozumieniem, tęsknotą, i miłością? Mam niespełna 20 lat ale czuje, że mój TŻ to ten jedyny. Rozumiemy się bez słów, akceptujemy, kochamy, dbamy o siebie nawzajem. Ciężko mi bez niego, choć dzieci mieć nie chce to chciałabym być jego żoną a on moim mężem. I akceptuje to że dzieci raczej mieć nie bedziemy. Patrzymy w tą samą stronę

Gość gość
Tylko jeśli, ktoś mnie uwiedzie kiedyś? Nie chce go opuszczać, ani nie chce zostać opuszczona...

Gość gość
Podarował jej 12 róż. 11 prawdziwych, jedną sztuczną. I powiedział: "będę cię kochał dopóki nie umrą wszystkie róże".

za piec lat jak sie nie rozwiode to ci powiem na czym polega prawdziwa milosc;) poczekasz?;P