Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mały penis a osobowość

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam się, jaki wpływ na osobowość ma rozmiar penisa. Czy jak ma "małego" (takiego na prawde małego ok 10 cm we wzwodzie) jest większe prawdopodobieństwo tego że częściej zdradza bo ma kompleksy czy jednak będzie dobrym wiernym mężem. Czy może być mniej zadowolony z seksu z kobietą i będzie bardziej uciekał w stronę masturbacji itd.

Gość gość
to prawda. Ja mam w wzwodzie 14 cm i czesto zmieniam partnerki sexualne. Pewnie dlatego ze mam jakis ukryty kompleks. Ale z drugiej strony gdybym mial duzego to tez bym zmienial dziewczyny. Widocznie taki juz jestem i juz.

Gość gość
A zdarzyło Ci się zdradzić kogoś kogo kochasz?

Gość gość
Idz w ch*j z tym glupim rankingiem c***o.

Gość gość
czyżby ktoś miał kompleksy :)

Gość gość
W ogóle nie chodziło mi o to żeby stworzyć jakiś ranking ani kogokolwiek obrażać. Zastanawiam się bo mój partner ma małego i na początku przyznał się, że miał z tego powodu kompleksy, chciałam wiedzieć czy to może wpływać na jego podejście do związku. Bo wiele osób mówi, że zakompleksieni częściej zdradzają aby się dowartościować

Gość gość
Bedzie zakompleksiony zawsze, jesli nie bedzie Cie zdradzal to frustracje odbije na Tobie i do tego jeszcze nie bedzie Cie umial porzadnie w.............. :) niestety :)

Gość gość
Za każdym razem mówię mu że było świetnie, jak w niebie. Mam świetne orgazmy i on to widzi i czuje, tak samo mówię mu ,że właśnie taki mi się podoba. Mówił mi tylko, że na początku związku bał się czy go takiego zaakceptuje. Więc chyba już nie ma powodów do kompleksów? Czy z tego się tak nie wychodzi ot tak ?

Gość gość
jest dokladnie jak myslisz i piszesz autorko, ja mam 11-12 cm w zwodzie i za to, ze mnie takiego moja zona akceptuje i kocha, i daje mi do zrozumienia, ze jest zadowolona i szczesliwa - nigdy jej nie zdradzilem i przenigdy jej nie zdradze, choc okazji juz mialem mnostwo. Pozdrawiam :-)