Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to cos znaczy?

Polecane posty

Gość gość

Znajomy mi powiedzial ze pewna dziewczyna sie na mnie patrzy a jak ja na nia spojrze to sie obraca. Dodam tez ze z nia krecilem ale mnie olala i tak sie zastanawiam czy moge jej jeszcze sie podobac ? Lub czy to moze cos oznaczac?

Gość gość
Następna ułomna :D

Gość gość
Pomozecie? Bo nie wiem co mam przez to rozumiec

Gość gość
bez powodu nie patrzy jezeli to sie powtarza

Gość gość
Możesz. Niektóre kobiety odrzucają mężczyznę nie dlatego, że im się nie podoba, tylko dlatego, że dla nich nie jest dobry moment na związanie się. Np. mogła wtedy być po związku i jeszcze próbować o kimś zapomnieć, mogła mieć jakieś problemy rodzinne czy w pracy, które powodowały, że sądziła, że to nie jest dobra chwila na wchodzenie w nowy związek. Potem może się okazać, że kobieta staje się gotowa i robi jej się smutno, że kogoś odrzuciła, bo ją zafascynował. I myśli, że już nie ma u niego szans, chociaż by chciała, i że ten mężczyzna nie odważy się już drugi raz jej zaprosić na randkę. I tak się rozmijają dwie zainteresowane sobą wzajemnie osoby, żyjąc nieszczęśliwie dalej w pojedynkę, a mogłyby być razem.

Gość gość
Tylko to taka glupia sytuacja bo takich problemow raczej nie miala i pierwsza sie odezwala do mnie

Gość gość
Podobać zawsze się możesz, ale może ona jest nieśmiała, a Ty stwierdziłeś, że Cię olała :P

Gość gość
Mialem to samo tylko mi jeszcze powiedziala ze czuje cos do bylego i wlasnie tego nie rozumiem bo w takich sytulacjach wiele kobiet wspomina o bylych z tego co slysze i sie zastanawiam co to znaczy? Bo ja rozumiem to w ten sposob ze kobiety mysla wtedy ze facet bedzie o nie bardzej zabiegal.. Ale po co jak kobieta w ten sposob pokazuje ze jej nie zalezy na kims.

Gość mnie tez kiedys olala
Zależy ile czasu minęło - jeżeli tydzień czy dwa to pewnie dlatego że nie zdązyła o to bie jeszcze zapomnieć a jeżeli więcej to moze załuje że cie olała a głupio jest jej teraz naprawiac swoje bledy. zalezy tez na jakim etapie byla ta znajomosc i czy duzo sie spotykaliscie. mnie tez kiedys dziewczyna olala a mimo to nie poddalem sie i przezylismy razem wiele dobrych chwil :)