Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kłamała, że jest w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Sprawa jest dość delikatna. Dziewczyna powiedziała mi, że jest w ciąży. Widujemy się w każdy weekend, związek na odległość. Pewnego razu wyjechalismy razem na żagle i tam zaczęła krwawić. Pojechaliśmy do szpitala.Najbliższego jaki był w danej okolicy. Nie byłem oczywiście z nią w gabinecie. Wyszła z gabinetu. Bez recepty, bez leków, niczego. Powiedziała,ze jak bedzie krwawic dalej tzn,ze nie jest w ciąży. Po powrocie, jakies 1 tyg po tej sytuacji, twierdzi,ze miala skrobanke. Moj kumpel jest położnikiem i powiedział,ze to wszystko jest bardzo dziwne. Oczywiscie zapewnil, ze nie ma pewnosci, ale to raczej niemozliwe , by w toku poronienia kobieta wrocila , nawet nie do domu a na lodke,bo byla to Dania i opisala,ze tu nie mieszkamy. Skrobanke powinna miec raczej od razu, a nie tydzien po. Kumpel uwaza, ze ona nie byla w zadnej ciazy(nigdy nie widzialem zadnych wynikow badan,poza 2 kreskami na tescie, ale to nie problem nawet taki kupic, nie robila go przy mnie, a w lazience, mogla podmienic,bo przyjechala z danym rodzajem testu,ktory kupila,nie chciala,zebym ja kupil. Po prostu nie widywalismy sie,a na zaglach dostala okres i musiala jaks z tej sytuacji wybrnac. Do lekarza mogla pojsc z problemem bolu menstruacyjnego. To wszystko wydaje mi sie dziwne. Kompletnie sie na tym nie znam. Blagam, doradzie cos.

Gość gość
Bez przesady, ale ty niedowiarek

Gość gość
Jakoś średnio zorientowany ten kolega. Często kobieta roni w domu bo sama się oczyszcza macica i później kontrola czy wszystko się usunęło i jeśli nie to wtedy zabieg

Gość gość
A w innych krajach często jest tak, że nie podtrzymują na siłę ciąży tak wczesnej. Nie wiem jak jest w Skandynawi konkretnie. I lekarz zobaczył, że nie tutejsza i olał trochę sprawę.

Gość gość
trochę bzdurna twoja teoria. Poszła do obcego lekarza, w obcym kraju na wakacjach z problemem bólu menstruacyjnego?

Gość gość
Faceci sa albo bardzo naiwni albo glupi.

Gość gość
Zgadzam się z gościem z 7:36. Na co nieby miała mieć receptę. Ja kiedyś zaczęłam krwawić podczas wizyty lekarskiej, lekarz powiedział, że jak się rozkręci, to jest to poronienie samoistne i po wszystkim trzeba będzie zobaczyć, czy trzeba wykonać łyżeczkowanie, czy nie. Swoją drogą to termin skrobanka, którego używasz jest okropny i przedpotopowy jakiś.