Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monika2578

ciąża

Polecane posty

Gość monika2578

Chciałabym się was dziewczyny zapytać czy na teście ciążowym negatywnym można do patrzeć się lekkiej bladej kreski drugiej ? Np pod jakimś kontem czy pod światło czy powinno być całkiem białe i niczego nie powinno się do patrzeć ? Mam cykle 27/28 dniowe okres mam regularny. Ostatnia miesiączka była 5 do 9 mają z mężem Kochałam się bez zabezpieczenia 15 i 18 maja. Od Tygodnia boli mnie w dole brzucha dokładnie jak na okres. Zawsze tak bolało dzień przed i w pierwszy dzień miesiączki a miesiączki brak. Miałam dostać albo 1 albo 2 czerwca a miesiączki brak a brzuch dalej raz boli raz przestaje. Wczoraj zrobiłam test co prawda o godzinie 17 bo myślałam że w dniu spodziewanej miesiączki by już wyszedł na pewno pozytywnie. Ale niestety wyszedł negatywnie po 10 może 15 minutach spojrzałam ponownie i do szukałam się bladziutkiej kreseczki. Mąż mówi ze ona zawsze w negatywnym teście tam jest ze można się jej doszukać ze poprostu przebija testowa. Jak myślicie dziewczyny jak to jest z tymi testami jak się chce to da się tam czegoś wyszukać?

Gość monika2578
Dodam że temperatury nie mierze wiec się na niej nie wzoruje, ale dzisiaj rano o 6; 30 przed wstaniem z ciekawości z mierzyłam i 37.2 .

Gość gość
Ja robilam na drugi dzien spodziewanej miesiaczki po poludniu i mialam 2 czerwone grube krechy.zrob poprostu z porannego moczu

Gość serdelkaaa
na negatywnym pod kątem widać :-) musisz zrobić z rana wtedy jest najwieksze stezenie hcg w moczu

Gość monika2578
Nic mi nie pozostaje tylko czekać. Jak do czwartku @ nie przyjdzie to powtórzę test ale tym razem rano ;)

Gość gość
ok trzymam kciuki zeby ci sie udalo :-) ja pamietam jak sama robilam taki test tydzien po spodziewanej miesiaczce i nie moglam uwierzyć we wlasne szczescie :-)