Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie niewyżyta

pomocy!!! mąż mi zdziadział...

Polecane posty

Gość gość
gość 03.06.2014 może facet najnormalniej w świecie chce to zrobić przy tobie bo go to dodatkowo kręci. Skoro jesteście razem to powinnaś mu to umozliwić. Niech sobie "spuści z krzyża" w twojej obecności. Ręczę, ze przeżyjesz. My wspołna masturbację stosujemy jako grę wstępną. Zero wstydu wręcz przeciwnie

Gość gość
Gosc 777 na bank jestes kobieta - zaden facet nie jest w stanie zrozumiec, ze kobiety potrzebuja ciepla i czulosci a mowi o tym tylko wtedy kiedy ma w tym cel. Niewyzyta - wspolczuje Ci, wiem jak to jest kiedy sex jest tylko wtedy kiedy facet chce i tylko tak jak on chce. Przestan inicjowac bo sie wypalisz i zgorzkniejesz. Moze czas pomyslec o radykalniejszych zmianach.

Gość kadr
...jestem facetem i tez musze sie prosic o seks jak jest dobrze to trzy cztery razy w miesiacu sie kochamy bez fajerwerków barakuje mi seksu niesamowicie...

Gość gość
Czesto za zdrade jest winna żona izoluje męża zwłaszcza podczas ciąży.Męża wstydzi sie podczas badań u ginekologa a obcego faceta ginekologa nie.Wspierac powinien porody itp...A jak się nie liczysz z mężam to nie dziw cię,że zdradza.

Gość gość
witaj w klubie, też muszę żebrać o sex a jeśli już jest to po bożemu

Gość gość
przyczyną u mężczyzn braku chęci na seks jest brak optymalnej ilości zawiesiny sterczowej która determinuje erekcję i orgazm= obfity wytrysk spermy. Żeby spermy było dużo, musisz go dobrze karmić tak jak np. rolnik byka, który kilka razy dziennie musi skakać na krowę. W przeciwnym razie byk nawet by nie powąchał p***y, co dopiero spuścił się w niej. Identycznie jest z Tobą. Chyba wytłumaczyłam Ci jak krowie na rowie, cio? Inną przyczyną może być operacja na prostacie, ale o tym może innym razem.

Gość gość
gość 03.06.2014 Czesto za zdrade jest winna żona izoluje męża zwłaszcza podczas ciąży.Męża wstydzi sie podczas badań u ginekologa a obcego faceta ginekologa nie.Wspierac powinien porody itp...A jak się nie liczysz z mężam to nie dziw cię,że zdradza. BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB OOOOOO, pojawiła się dewotka, która bierze do gina chłopa by patrzał na ręce gina czy czasem nie grzebie w p*****e żony brudnymi łapami. Która z Was idzie w jej ślady?

Gość gość
jjjjjaaaaaaaa: nawet biorę męża jak idę do pracy w Agencji by mąż patrzał czy klienci myjom rence i zakładajom na penisa prezerwatywę, bo higiena w tym zawodzie to podstawa.

Gość gość
To nie dewotka lecz Uświadomiona.A dlaczego tobie ona przeszkadza jestes zboczonym ginekologiem nie chcesz by przeszkadzał ci mąż pacjentki???A do drugiego wpisu to sterylność i czystosc jest podstawą czy w gabinecie u ginekologa,szpitalu nawet podczas seksu by do pochwy nie wprowadzać bakterii i wirusów do pochwy!!A fakt jak nie interesujesz sie mężem to masz zdradę!!!

Gość gość
facet też potrzebuje delikatności aby czuł że jest z kobietą a nie babochłopem. Niestety delikatnych kobiet jest coraz mniej. Dziś kobieta stoi z piwem i petem w zębach.

Gość gość
cyt. z niewyżytej: w porządku między nami, tworzymy udaną parę która potrafi o wszystkim rozmawiać. o tym oczywiście też już setki razy rozmawialiśmy ale za każdym razem przyznaje mi rację, zmienia się na tydzień i potem dalej to samo. a ja już czuję się jak kretynka prosząc się o seks... czy któraś z was poradziła sobie z takim problemem? Kobieto, żeby mężczyzna miał erekcję i wytrysk spermy=orgazm, musi mieć optymalną produkcję zawiesiny sterczowej i plemników, a to związane jest z odżywianiem i higienicznym trybem życia. Weź przykład z rolnika mającego byka rozpłodowego. ŻeBY ZAPŁODnIŁ KILKA KRÓW DZIENNIE MUSI BYĆ EKSTRA KARMIONY, inaczej nawet na piizdę krowy nie spojrzy. Podobnie z mężczyznami, przepalony, przepity, niedospany, zestresowany mężczyzna nie zregeneruje nasienia, a jak nie zregeneruje, to mu nie stanie i ch*j z seksu, proste?

Gość izzaau
chyba masz rację ale wypróbuj metodę na masturbację koło faceta, u mnie to działa w 100% jeśli nie śpi to nie odpuści.

Gość gość
Jeżeli mąż Ci zdziadział trochę to całkiem nieciekawie muszę przyznać ale jest kilka porad które mogłyby zmienić tą sytuację na lepszą pod kilkoma nawet względami. Tylko ,że taka wiedza nie przychodzi sama , trzeba jej poszukać i znaleśdź odpowiedni wątek.

Gość gość
Mój też kiedyś zdziadział ale zastosowałam dobrą radę mojej wspaniałej ciotki.Podziałało 100%.Po pierwsze przestań prosić -nie to nie ,udawaj obojętną ale równocześnie zacznij bardziej o siebie dbać,zmień fryzure choćby miało to być tylko lekkie cięcie,kup sobie coś nowego jakiś fajny ciuszek i najważniejsze zawsze wracaj do domu zadowolona ,uśmiechnięta i pół godziny póżniej niż zawsze(wysiadałam 2 przystanki wcześniej),częściej wychodz na babskie spotkania albo poszukaj nowe hobby.